Denizlispor'da Yücel İldiz imaz attı!

SPOR 15.10.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Yücel İldiz imaz attı!

Denizlispor Kulübü yeni teknik direktör Yücel İldiz’in resmi imza töreni için basın toplantısı düzenledi. Yücel İldiz düzenlenen törende imza atarak resmen Denizlispor'un başına geçti.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Başkan Yardımcıları Taner Atilla ve Yasin Özpek, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Yeni Teknik Direktör Yücel İldiz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.     İmza töreninde konuşan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Yücel Hoca ile 2-3 dönemdir görüşmelerimiz oluyordu. Bugüne nasipmiş. Bundan sonra takımımız hocamızın tecrübelerine emanet. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.   Denizlispor’a gelmekten mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Yücel İldiz, “Mustafa Üstek ve ekibine bize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon enteresan bir sezon, dengeli bir grup değil ve kimin ne yapacağı belli değil. Denizlispor için en iyisini yapmaya çalışacağız. Ekibim ile birlikte bilgi, birikimlerimizi aktarıp inşallah Denizlispor’a ivme kazandırıp bir üst lige çıkarmaya çalışacağız. Bu sabır işi. İşin peşini bırakmamak lazım. Size şunun sözünü verebilirim, sezon sonuna kadar savaşı bırakmayacağız. Afyon maçını önemsiyoruz ve göreve 3 puan ile başlamak istiyoruz” dedi.

Denizlispor Kulübü yeni teknik direktör Yücel İldiz’in resmi imza töreni için basın toplantısı düzenledi. Yücel İldiz düzenlenen törende imza atarak resmen Denizlispor'un başına geçti.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Başkan Yardımcıları Taner Atilla ve Yasin Özpek, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Yeni Teknik Direktör Yücel İldiz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

İmza töreninde konuşan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Yücel Hoca ile 2-3 dönemdir görüşmelerimiz oluyordu. Bugüne nasipmiş. Bundan sonra takımımız hocamızın tecrübelerine emanet. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

 

Denizlispor’a gelmekten mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Yücel İldiz, “Mustafa Üstek ve ekibine bize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon enteresan bir sezon, dengeli bir grup değil ve kimin ne yapacağı belli değil. Denizlispor için en iyisini yapmaya çalışacağız. Ekibim ile birlikte bilgi, birikimlerimizi aktarıp inşallah Denizlispor’a ivme kazandırıp bir üst lige çıkarmaya çalışacağız. Bu sabır işi. İşin peşini bırakmamak lazım. Size şunun sözünü verebilirim, sezon sonuna kadar savaşı bırakmayacağız. Afyon maçını önemsiyoruz ve göreve 3 puan ile başlamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.