Denizlispor’dan Amedspor’a başsağlığı

GÜNDEM 21.12.2016 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’dan Amedspor’a başsağlığı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor’dan Amedspor’a başsağlığı

Denizlispor Yönetim Kurulu, trafik kazasında hayatını kaybeden Amed Sportif A.Ş. oyuncusu Şehmus Özer için bir başsağlığı mesajı yayınladı.  Kulübün resmi sosyal medya hesabından yayımlanan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi:  "Amed Sportif'in takım kaptanı Şehmus Özer'in, Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Genç yaşında aramızdan ayrılan merhum Şehmus Özer’e Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve Amed Sportif camiasına başsağlığı dileriz.”  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor’dan Amedspor’a başsağlığı

Denizlispor Yönetim Kurulu, trafik kazasında hayatını kaybeden Amed Sportif A.Ş. oyuncusu Şehmus Özer için bir başsağlığı mesajı yayınladı. 


Kulübün resmi sosyal medya hesabından yayımlanan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi: 


"Amed Sportif'in takım kaptanı Şehmus Özer'in, Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Genç yaşında aramızdan ayrılan merhum Şehmus Özer’e Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve Amed Sportif camiasına başsağlığı dileriz.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.