Denizlispor'dan Başkan Zolan'a ziyaret!

DENİZLİ 29.11.2018 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan Başkan Zolan'a ziyaret!

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Teknik Direktör Yücel İldiz ve Sportif Direktör Veli Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zolan; " Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıların devamını bekliyoruz” dedi.   Ağırlıklı olarak futbol sohbetinin gerçekleştiği ziyarette Teknik Direktör Yücel İldiz, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Biz Denizlispor olarak bir ışık yaktık ve bu ışık tüm şehri aydınlattı. Bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda sonuna kadar savaşacağız” dedi.   Ziyaretten son derece memnun olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan , “Bizler elimizden geldiğince destek olacağız. Saha içinde aldığınız başarılar bir şehrin kaderini değiştiriyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıların devamını bekliyoruz” dedi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Teknik Direktör Yücel İldiz ve Sportif Direktör Veli Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zolan; " Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıların devamını bekliyoruz” dedi.

 

Ağırlıklı olarak futbol sohbetinin gerçekleştiği ziyarette Teknik Direktör Yücel İldiz, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Biz Denizlispor olarak bir ışık yaktık ve bu ışık tüm şehri aydınlattı. Bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda sonuna kadar savaşacağız” dedi.

 

Ziyaretten son derece memnun olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan , “Bizler elimizden geldiğince destek olacağız. Saha içinde aldığınız başarılar bir şehrin kaderini değiştiriyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıların devamını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.