Denizlispor'dan çıkan haberle ilgili açıklama!

SPOR 02.09.2018 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan çıkan haberle ilgili açıklama!

Denizlispor Kulüp Yönetimi, Yeni Asır Gazetesi'nde "Denizlispor Şaşkına Döndü" başlıklı çıkan haberle ilgili önemli açıklamada bulundu.   Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada; "Kulübümüz, 01.09.2018 tarihinde Yeni Asır Gazetesi'nde, Sebahattin Alp imzası ile yayınlanan "Denizlispor Şaşkına Döndü" haberi ile ilgili açıklama yapma gereği görmüştür: Yayınlanmış olan bu haber gerçeğe aykırı olup, olmayan şeyleri olmuş gibi gösteren, soyut ve hiçbir mesnedi olmayan, hatta haber değeri dahi taşımayan ifadelerden oluşmaktadır. Çok önemli bir deplasman maçı öncesi yapılan bu haberin maksadı anlaşılamamaktadır.   Kulübümüzün Kehinde ile ilgili görüştüğü doğru olup, haberde bahsedilen rakamlar tamamen gerçek dışıdır. Diğer yandan kulübümüzün, yeni oyuncumuz Gbolohan Salami'yi takımdan göndermek gibi bir düşüncesi olmadığı gibi, söz konusu haberde söylendiği gibi bir cayma bedeli de asla ödememiştir.   Büyük Denizlispor taraftarının, amacı ve kaynağı belirsiz bu tür spekülatif haberlere itibar göstermemesini rica ederiz.   KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Denizlispor Kulüp Yönetimi, Yeni Asır Gazetesi'nde "Denizlispor Şaşkına Döndü" başlıklı çıkan haberle ilgili önemli açıklamada bulundu.

 

Denizlispor Kulübünden yapılan açıklamada; "Kulübümüz, 01.09.2018 tarihinde Yeni Asır Gazetesi'nde, Sebahattin Alp imzası ile yayınlanan "Denizlispor Şaşkına Döndü" haberi ile ilgili açıklama yapma gereği görmüştür: Yayınlanmış olan bu haber gerçeğe aykırı olup, olmayan şeyleri olmuş gibi gösteren, soyut ve hiçbir mesnedi olmayan, hatta haber değeri dahi taşımayan ifadelerden oluşmaktadır. Çok önemli bir deplasman maçı öncesi yapılan bu haberin maksadı anlaşılamamaktadır.

 

Kulübümüzün Kehinde ile ilgili görüştüğü doğru olup, haberde bahsedilen rakamlar tamamen gerçek dışıdır. Diğer yandan kulübümüzün, yeni oyuncumuz Gbolohan Salami'yi takımdan göndermek gibi bir düşüncesi olmadığı gibi, söz konusu haberde söylendiği gibi bir cayma bedeli de asla ödememiştir.

 

Büyük Denizlispor taraftarının, amacı ve kaynağı belirsiz bu tür spekülatif haberlere itibar göstermemesini rica ederiz.

 

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.