Denizlispor'dan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'e Destek!

DENİZLİ 13.02.2019 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'e Destek!

Denizlispor Yönetim Kurulu, Emniyet Müdür Mevlüt Demir’e yöneltilen asılsız iddialara tepki gösterdi. Yapılan açıklamada; Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir’e yöneltilen asılsız iddiaları büyük bir hayretle öğrenmiş bulunmaktayız” denildi.   Denizlispor Yönetimi’nden Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e destek verilirken yapılan açıklamada, “Denizli’mizde göreve başladığı günden itibaren sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu bizlere gösteren Sayın Mevlüt Demir’in görevine olan saygısını çok iyi biliyor, misafirperver davranışının sonucunda bu tür bir olayla karşılaşmasını üzücü buluyoruz. Kendisine yönelten suçlamalar son derece ağır olup, Denizli’ye geldiği günden bu yana örnek bir kişilik sergileyen Sayın Mevlüt Demir, yapmış olduğu hizmetlerde hiçbir zaman bu tür hesapların içerisinde olmamıştır ve kendisini çok kısa bir sürede Denizli’mize sevdirmiştir.   BU YANLIŞTAN DÖNMELİLER Söz konusu açıklamaya karşılık İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir’in yanında olduğumuzu belirtir, Alanyaspor Kulübü’nün yaptığı bu yanlıştan bir an önce dönmesini dileriz” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor Yönetim Kurulu, Emniyet Müdür Mevlüt Demir’e yöneltilen asılsız iddialara tepki gösterdi. Yapılan açıklamada; Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir’e yöneltilen asılsız iddiaları büyük bir hayretle öğrenmiş bulunmaktayız” denildi.

 

Denizlispor Yönetimi’nden Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e destek verilirken yapılan açıklamada, “Denizli’mizde göreve başladığı günden itibaren sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu bizlere gösteren Sayın Mevlüt Demir’in görevine olan saygısını çok iyi biliyor, misafirperver davranışının sonucunda bu tür bir olayla karşılaşmasını üzücü buluyoruz. Kendisine yönelten suçlamalar son derece ağır olup, Denizli’ye geldiği günden bu yana örnek bir kişilik sergileyen Sayın Mevlüt Demir, yapmış olduğu hizmetlerde hiçbir zaman bu tür hesapların içerisinde olmamıştır ve kendisini çok kısa bir sürede Denizli’mize sevdirmiştir.

 

BU YANLIŞTAN DÖNMELİLER

Söz konusu açıklamaya karşılık İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir’in yanında olduğumuzu belirtir, Alanyaspor Kulübü’nün yaptığı bu yanlıştan bir an önce dönmesini dileriz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.