Denizlispor'dan Hatay için "fidan" kampanyasına destek

SPOR 13.10.2020 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'dan Hatay için "fidan" kampanyasına destek

Denizlispor Kulübü, Hatay'ın yeniden yeşertilmesi için düzenlenen kampanyaya destek verdi. Denizlispor kuruluş tarihi adedince 1966 fidan bağışlayarak kampanyaya anlam kattı.   Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hes Kablo Kayserispor'un Hatay'a fidan bağışı konusunda Denizlispor'a "meydan okuduğu" belirtildi.   Açıklamada, "Hatay'a nefes ol. Teşekkürler Kayserispor. Biz de Yukatel Denizlispor olarak Hatay'da meydana gelen yangınlarda zarar gören ormanlarımıza yeniden nefes olmak için 1966 adet fidan bağışlıyor ve kırmızı-karaya meydan okuyoruz." denildi.   Yukatel Denizlispor da bu konuda Gençlerbirliği'ne "meydan" okudu.  

Denizlispor Kulübü, Hatay'ın yeniden yeşertilmesi için düzenlenen kampanyaya destek verdi. Denizlispor kuruluş tarihi adedince 1966 fidan bağışlayarak kampanyaya anlam kattı.

 

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hes Kablo Kayserispor'un Hatay'a fidan bağışı konusunda Denizlispor'a "meydan okuduğu" belirtildi.

 

Açıklamada, "Hatay'a nefes ol. Teşekkürler Kayserispor. Biz de Yukatel Denizlispor olarak Hatay'da meydana gelen yangınlarda zarar gören ormanlarımıza yeniden nefes olmak için 1966 adet fidan bağışlıyor ve kırmızı-karaya meydan okuyoruz." denildi.

 

Yukatel Denizlispor da bu konuda Gençlerbirliği'ne "meydan" okudu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.