Denizlispor’dan imzalı forma ve antrenman izleme şansı

SPOR 16.10.2020 - 10:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’dan imzalı forma ve antrenman izleme şansı

Yukatel Denizlispor, Youtube kanalı üzerinden başlattığı çekiliş ile 3 taraftarına forma hediye ederek, antrenman izleme şansı verecek.   Denizlispor Tv Youtube kanalına abone olup, yorum yaparak kampanyaya katılanlar arasından seçilecek olan 3 taraftar, yarın Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenecek olan antrenmana katılarak, futbolcularla tanışma ve formalarını imzalatma fırsatı bulacaklar.     Bugün saat 17.00'de sona erecek çekilişe katılmak için youtube.com üzerinden Denizlispor TV'ye ( youtube.com/c/denizlisportv ) abone olmak ve son videoya yorum yapmak gerekiyor.   Forma hediyesi ve antrenmanı izleme şansı kazanan talihliler, bu akşam Yukatel Denizlispor sosyal medya adreslerinden açıklanacak.  

Yukatel Denizlispor, Youtube kanalı üzerinden başlattığı çekiliş ile 3 taraftarına forma hediye ederek, antrenman izleme şansı verecek.

 

Denizlispor Tv Youtube kanalına abone olup, yorum yaparak kampanyaya katılanlar arasından seçilecek olan 3 taraftar, yarın Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenecek olan antrenmana katılarak, futbolcularla tanışma ve formalarını imzalatma fırsatı bulacaklar.

 

 

Bugün saat 17.00'de sona erecek çekilişe katılmak için youtube.com üzerinden Denizlispor TV'ye ( youtube.com/c/denizlisportv ) abone olmak ve son videoya yorum yapmak gerekiyor.

 

Forma hediyesi ve antrenmanı izleme şansı kazanan talihliler, bu akşam Yukatel Denizlispor sosyal medya adreslerinden açıklanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.