Denizlispor'dan İrdem'den çağrı

SPOR 28.10.2018 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan İrdem'den çağrı

Denizlispor’un Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem, takımın ligde önemli bir konuma geldiğini ancak hala isim ve forma sponsorunun olmadığından dert yandı.  Ligdeki diğer kulüplerin sponsorluk konusunda daha rahat hareket ettiğini söyleyen Asbaşkan Necip İrdem, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğini açıkladı. İrdem, “Yıllardır bizim kanayan yaramız sponsorluk konusudur. Bu takım yönetimin değil şehrin takımıdır. İsimler gelip geçicidir. Herkes taşın altına elini sokmalıdır. Denizli, Türkiye ekonomisinde önemli rol oynuyor. Kentteki protokoldeki büyüklerimiz başta olmak üzere işadamlarının da katkı sunmasını bekliyoruz. Ayrıca Denizlililerin hem kombine alıp hem de store mağazamızda bulunan ürünlerden de satın almasını istiyoruz. Denizlispor, ligde üçüncü sıraya yerleşmiş ancak hala isim ve forma sponsoru yok. Denizlispor’un artık bir hedefi var. Takımın şampiyon olabilmesi için yönetimin maddi gücü yetmiyor. Şehirde herkesin artık Denizlispor için seferber olması lazım” dedi.   

Denizlispor’un Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem, takımın ligde önemli bir konuma geldiğini ancak hala isim ve forma sponsorunun olmadığından dert yandı. 


Ligdeki diğer kulüplerin sponsorluk konusunda daha rahat hareket ettiğini söyleyen Asbaşkan Necip İrdem, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğini açıkladı. İrdem, “Yıllardır bizim kanayan yaramız sponsorluk konusudur. Bu takım yönetimin değil şehrin takımıdır. İsimler gelip geçicidir. Herkes taşın altına elini sokmalıdır. Denizli, Türkiye ekonomisinde önemli rol oynuyor. Kentteki protokoldeki büyüklerimiz başta olmak üzere işadamlarının da katkı sunmasını bekliyoruz. Ayrıca Denizlililerin hem kombine alıp hem de store mağazamızda bulunan ürünlerden de satın almasını istiyoruz. Denizlispor, ligde üçüncü sıraya yerleşmiş ancak hala isim ve forma sponsoru yok. Denizlispor’un artık bir hedefi var. Takımın şampiyon olabilmesi için yönetimin maddi gücü yetmiyor. Şehirde herkesin artık Denizlispor için seferber olması lazım” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.