Denizlispor’dan merkez ilçe kaymakamlarına ziyaret

SPOR 07.11.2020 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’dan merkez ilçe kaymakamlarına ziyaret

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu'ya makamlarında nezaket ziyaretinde bulundu.   Destekleri için Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu'ya ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu'na teşekkürlerini dile getiren Başkan Ali Çetin, kulüp faaliyetleri hakkında kaymakamlara bilgiler verdi.   Her iki ziyarette şehir olarak bütünleşmenin önemine dikkat çeken Başkan Çetin, "Denizlispor yönetimin değil, şehrimizindir. Bizler devraldığımız bayrağı layıkıyla taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece bizim çabamız yeterli olmuyor. Tüm şehir dinamiklerinin Denizlispor'a destek olması gerekiyor. Sizlerin desteği sayesinde takımımız önemli yerlere gelecek" diye konuştu.     Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu ise Denizlispor'u yakından takip ettiklerini ve ellerinden gelen desteği vermeye çalışacaklarını belirterek, bu hafta sonu oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşısında başarı dileklerinde bulundular.  

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu'ya makamlarında nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Destekleri için Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu'ya ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu'na teşekkürlerini dile getiren Başkan Ali Çetin, kulüp faaliyetleri hakkında kaymakamlara bilgiler verdi.

 

Her iki ziyarette şehir olarak bütünleşmenin önemine dikkat çeken Başkan Çetin, "Denizlispor yönetimin değil, şehrimizindir. Bizler devraldığımız bayrağı layıkıyla taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece bizim çabamız yeterli olmuyor. Tüm şehir dinamiklerinin Denizlispor'a destek olması gerekiyor. Sizlerin desteği sayesinde takımımız önemli yerlere gelecek" diye konuştu.

 

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu ise Denizlispor'u yakından takip ettiklerini ve ellerinden gelen desteği vermeye çalışacaklarını belirterek, bu hafta sonu oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşısında başarı dileklerinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.