Denizlispor’dan Orhan Abalıoğlu’na ziyaret

SPOR 02.01.2018 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor’dan Orhan Abalıoğlu’na ziyaret

Denizlispor’un sponsorluk sorunu yaşadığı dönemde kulübe destek veren ve Lezita markası ile göğüs sponsoru olan Orhan Abalıoğlu’na Başkan ve beraberindeki heyetinde teşekkür ziyaretinde bulundu.   Kulübe verdiği desteklerden dolayı Orhan Abalıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcıları Taner Atilla ile Ahmet Selvi, Abalıoğlu'na desteklerinden dolayı plaket verdi.     Lezita ve Denizlispor markalarının Denizli'nin en önemli markaları olduğuna değinen Başkan Mustafa Üstek, "Her zaman yanımızda olarak, kulübümüze ve yönetimimize olan desteğini bizlerden esirgemeyen Sayın Orhan Abalıoğlu'na teşekkür ediyoruz. Bu sebeple bir plaket hazırladık ve kendisine takdim ettik. Reklam çalışmalarımız ile ilgili bilgiler vererek gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin önemini kendisine anlattık" dedi.   Denizlispor’a her zaman destek olacağını belirten Orhan Abalıoğlu, "Sizlerin yönetiminde Denizlispor'u ilgi ile takip ediyoruz. Çok iyi işlere imza attınız. Özlenen başarılı günler çok yakında gelecektir" dedi.

Denizlispor’un sponsorluk sorunu yaşadığı dönemde kulübe destek veren ve Lezita markası ile göğüs sponsoru olan Orhan Abalıoğlu’na Başkan ve beraberindeki heyetinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Kulübe verdiği desteklerden dolayı Orhan Abalıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcıları Taner Atilla ile Ahmet Selvi, Abalıoğlu'na desteklerinden dolayı plaket verdi.

 

 

Lezita ve Denizlispor markalarının Denizli'nin en önemli markaları olduğuna değinen Başkan Mustafa Üstek, "Her zaman yanımızda olarak, kulübümüze ve yönetimimize olan desteğini bizlerden esirgemeyen Sayın Orhan Abalıoğlu'na teşekkür ediyoruz. Bu sebeple bir plaket hazırladık ve kendisine takdim ettik. Reklam çalışmalarımız ile ilgili bilgiler vererek gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin önemini kendisine anlattık" dedi.

 

Denizlispor’a her zaman destek olacağını belirten Orhan Abalıoğlu, "Sizlerin yönetiminde Denizlispor'u ilgi ile takip ediyoruz. Çok iyi işlere imza attınız. Özlenen başarılı günler çok yakında gelecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.