Denizlispor'dan Pamukkale Turizm'e destek!

SPOR 09.02.2019 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan Pamukkale Turizm'e destek!

Denizlispor’dan Pamukkale Turizm’e, Altınordu maçında reklam desteği kararı verildi. Denizlispor’un maçta giyeceği forma sırt reklamında Pamukkale sırt reklamı ücretsiz yayınlanacak.   Denizlispor Külüp Başkanı Ali Çetin’in yönetim kuruluna sunduğu teklif ile "Pamukkale Turizm’e Destek” projesi yönetim kurulu tarafından çok beğenilerek, oy birliği ile kabul edildi. Proje kapsamında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda ücretsiz reklam panoları tahsis edilirken, Altınordu karşılaşmasında forma sırt reklamının ücretsiz olarak Pamukkale Turizm’e verilmesi kararlaştırıldı.   Altınordu karşılaşmasında giyilecek formanın göğüs sponsoru Ozanteks alırken, kol reklamında Denizli Büyükşehir Belediyesi yer alacak. Boş kalan sırt reklamı ise ücretsiz bir şekilde Pamukkale Turizm’e tahsis edilecek.

Denizlispor’dan Pamukkale Turizm’e, Altınordu maçında reklam desteği kararı verildi. Denizlispor’un maçta giyeceği forma sırt reklamında Pamukkale sırt reklamı ücretsiz yayınlanacak.

 

Denizlispor Külüp Başkanı Ali Çetin’in yönetim kuruluna sunduğu teklif ile "Pamukkale Turizm’e Destek” projesi yönetim kurulu tarafından çok beğenilerek, oy birliği ile kabul edildi. Proje kapsamında Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda ücretsiz reklam panoları tahsis edilirken, Altınordu karşılaşmasında forma sırt reklamının ücretsiz olarak Pamukkale Turizm’e verilmesi kararlaştırıldı.

 

Altınordu karşılaşmasında giyilecek formanın göğüs sponsoru Ozanteks alırken, kol reklamında Denizli Büyükşehir Belediyesi yer alacak. Boş kalan sırt reklamı ise ücretsiz bir şekilde Pamukkale Turizm’e tahsis edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.