Denizlispor'dan söylentilere cevap: "Görevimizin başındayız!"

SPOR 06.06.2018 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan söylentilere cevap: "Görevimizin başındayız!"

Denizlispor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada; sosyal medyada, Başkan Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu’nun istifa edeceği şeklindeki yalan söylem ve haberlere itibar edilmemesi belirtildi.   Denizlispor’dan yapılan açıklamada; “Dünden bugüne bazı sosyal medya hesaplarında, aslı astarı olmayan sadece dedikodudan ibaret olan Kulüp Başkanımız Sn. Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu istifa edecek yönündeki söylemlere ve yalan haberlere itibar etmeyiniz.   Amaç ve niyetin ne olduğunu anlamadığımız bu tür konular ile kulübümüzün zarar görmemesi için resmî site ve hesaplarımız dışında çıkan hiçbir haber ve paylaşımı doğru kabul etmeyiniz.   Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu ve kulübümüzün menfaatleri uğruna canla başla çalışmaya devam ettiğimizi başta büyük Denizlispor taraftarı olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.   Bu doğrultuda protokolümüzün açıklamaları ve yönetimimizin çalışmaları ile belirtilen hedefe ulaşmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Transfer komitemizin sonuçlandırdığı çalışmalar ise en yakın zamanda siz değerli kamuoyunun bilgisine sunulacaktır” denildi.  

Denizlispor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada; sosyal medyada, Başkan Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu’nun istifa edeceği şeklindeki yalan söylem ve haberlere itibar edilmemesi belirtildi.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada; “Dünden bugüne bazı sosyal medya hesaplarında, aslı astarı olmayan sadece dedikodudan ibaret olan Kulüp Başkanımız Sn. Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu istifa edecek yönündeki söylemlere ve yalan haberlere itibar etmeyiniz.

 

Amaç ve niyetin ne olduğunu anlamadığımız bu tür konular ile kulübümüzün zarar görmemesi için resmî site ve hesaplarımız dışında çıkan hiçbir haber ve paylaşımı doğru kabul etmeyiniz.

 

Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu ve kulübümüzün menfaatleri uğruna canla başla çalışmaya devam ettiğimizi başta büyük Denizlispor taraftarı olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

Bu doğrultuda protokolümüzün açıklamaları ve yönetimimizin çalışmaları ile belirtilen hedefe ulaşmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Transfer komitemizin sonuçlandırdığı çalışmalar ise en yakın zamanda siz değerli kamuoyunun bilgisine sunulacaktır” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.