Denizlispor’dan Teşekkür!

SPOR 09.06.2020 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’dan Teşekkür!

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu yayınladığı mesajında, pandemi sürecinde desteklerini esirgemeyen başta, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve kurum başkanlarına ve yönetimine teşekkür etti.   Yapılan açıklamada; “Kulübümüzün başarısı için bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan, Pandemi sürecinde de bu desteklerini sürdürerek bize güç veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'a, Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan ve DTO Yönetim Kuruluna, Denizli Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Tefenlili ve DTB Yönetim Kuruluna, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Sayın Hüseyin Memişoğlu ve DENİB Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu yayınladığı mesajında, pandemi sürecinde desteklerini esirgemeyen başta, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve kurum başkanlarına ve yönetimine teşekkür etti.

 

Yapılan açıklamada; “Kulübümüzün başarısı için bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan, Pandemi sürecinde de bu desteklerini sürdürerek bize güç veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'a, Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan ve DTO Yönetim Kuruluna, Denizli Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Tefenlili ve DTB Yönetim Kuruluna, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Sayın Hüseyin Memişoğlu ve DENİB Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.