Denizlispor'dan yeni bir anlaşma daha yapıldı

SPOR 11.03.2019 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan yeni bir anlaşma daha yapıldı

Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ve Denizli'de faaliyet gösteren bayii temsilcilerinin katıldığı toplantıda sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi.   Denizlispor'un yeni yaptığı toplantıda konuşma yapan Başkan Ali Çetin, Denizlispor'umuzun menfaatleri doğrultusundaki her anlaşmaya olumlu baktıklarını belirterek, "Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun. Kulübümüze sürekli gelir sağlayacak bir anlaşma oldu. Bütün şehrimizin Denizlispor poliçe ürünlerini kullanarak Denizlispor'a destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.     HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ise 13 yıldır Türkiye'de hizmet verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:"Türkiye'de bir çok spor kulübüne destek veriyoruz. Denizli çok önemli bir spor şehri. Bizler de Denizlispor'un yanında olacağız. Denizlispor'un bir potansiyeli var. Denizlispor poliçeleri ile taraftarlar kulüplerine destek çıkacaktır. Denizlililer her zaman poliçe alıyor ancak bundan sonra yeşil siyahlı poliçe alarak kulüplerine destek olacaklar.” şeklinde belirtti.     Sponsorluk anlaşması kapsamında HDI Sigorta Denizli’de bulunan 40 sigorta bayisinde Denizlispor’a özel sigorta ve kasko paketleri oluşturabilecek bunun karşılığında ise Denizlispor poliçelerinden elde edilen yıllık cironun 3’ü Denizlispor’a ödenecek.  

Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ve Denizli'de faaliyet gösteren bayii temsilcilerinin katıldığı toplantıda sponsorluk anlaşması gerçekleştirildi.

 

Denizlispor'un yeni yaptığı toplantıda konuşma yapan Başkan Ali Çetin, Denizlispor'umuzun menfaatleri doğrultusundaki her anlaşmaya olumlu baktıklarını belirterek, "Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun. Kulübümüze sürekli gelir sağlayacak bir anlaşma oldu. Bütün şehrimizin Denizlispor poliçe ürünlerini kullanarak Denizlispor'a destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

 

 

HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ise 13 yıldır Türkiye'de hizmet verdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:"Türkiye'de bir çok spor kulübüne destek veriyoruz. Denizli çok önemli bir spor şehri. Bizler de Denizlispor'un yanında olacağız. Denizlispor'un bir potansiyeli var. Denizlispor poliçeleri ile taraftarlar kulüplerine destek çıkacaktır. Denizlililer her zaman poliçe alıyor ancak bundan sonra yeşil siyahlı poliçe alarak kulüplerine destek olacaklar.” şeklinde belirtti.

 

 

Sponsorluk anlaşması kapsamında HDI Sigorta Denizli’de bulunan 40 sigorta bayisinde Denizlispor’a özel sigorta ve kasko paketleri oluşturabilecek bunun karşılığında ise Denizlispor poliçelerinden elde edilen yıllık cironun 3’ü Denizlispor’a ödenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.