Denizlispor, Denizli Futbol Akademisine Moral Verdi!

SPOR 04.02.2017 - 13:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor, Denizli Futbol Akademisine Moral Verdi!

11 Şubat Cumartesi günü Vodafone Arena'da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

Denizlisporlu futbolcular, antrenman sonrasında ise tesislerde Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizli Futbol Akademisi'ne başarılar diledi.   Başkan Süleyman Urkay ve Denizli Futbol Akademisi yöneticilerininde takip ettiği antrenmanda Urkay, her iki takımada güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek "Bütün futbolcularımız ellerinden gelenin daha fazlasını yaparak takımlarımızı her zaman daha iyiye götürmeye çalışmalıdır. Futbol Akademisi bizim altyapı projemiz için çok değerli bir kulüp. Haftalar geçtikçe daha iyi olacaklarına inancım tam. Yarın oynayacakları maçta kendilerine başarılar diliyorum" dedi.   İki takımın futbolcuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Denizli Futbol Akademisi oyuncuları çıkacakları kritik maç öncesi yöneticilerimize galibiyet sözü verdi.                        
11 Şubat Cumartesi günü Vodafone Arena'da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

Denizlisporlu futbolcular, antrenman sonrasında ise tesislerde Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizli Futbol Akademisi'ne başarılar diledi.

 

Başkan Süleyman Urkay ve Denizli Futbol Akademisi yöneticilerininde takip ettiği antrenmanda Urkay, her iki takımada güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek "Bütün futbolcularımız ellerinden gelenin daha fazlasını yaparak takımlarımızı her zaman daha iyiye götürmeye çalışmalıdır. Futbol Akademisi bizim altyapı projemiz için çok değerli bir kulüp. Haftalar geçtikçe daha iyi olacaklarına inancım tam. Yarın oynayacakları maçta kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

 

İki takımın futbolcuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Denizli Futbol Akademisi oyuncuları çıkacakları kritik maç öncesi yöneticilerimize galibiyet sözü verdi.   

           

        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.