Denizlispor durdurulamıyor!

SPOR 25.11.2018 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor durdurulamıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Denizlispor, Giresunspor’u kendi evinde konuk etti. Çekişmeli geçen karşılaşmada Denizlispor güçlü rakibi Giresunspor karşısında karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.   Maç öncesi taraftarların hazırladığı özel kareografiler ve mehter takımı gösterileri maçta ilginç görüntülere neden oldu. Maçta toplam 10 bin 700 bilet satıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Denizlispor ilk defa bu kadar kalabalık bir taraftar ile karşılaşmaya çıktı.   Çekişmeli geçen karşılaşmada gülen takım Denizlispor oldu. Yeşil-siyahlı ekip ligin 13. haftasında Giresunspor karşısında 3-2'lik skorla 3 puan hanesine yazdırarak, puanın 28'e çıkardı.   Maçtan dakikalar; 1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çaldı ve ev sahibi Denizlispor başladı. 3' Giresunspor'dan Volkan Okumak'ın serbest vuruşu ile William Sery'in kafa vuruşu ile takımını öne geçiren golü attı. 30' Mehmet Akyüz'ün ceza sahasında düşürülmesinde hakem Sağlam devam kararı verdi 31' Denizlispor'dan Mehmet Akyüz itirazı üzerine hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 34'GOOOLL!! Skora 1 - 1 eşitlik geldi. Denizlispor ceza sahası yayının hemen dışından Mehmet Akyüz ile aradığı golü buldu. 45'Hakem müsabakanın ilk yarısını 1-1'lik skorla bitiyor.    Maçta İkinci Yarı; 46' Maça konuk takım Giresunspor'un başlama vuruşu ile başladı. 50' Denizlispor'dan Marc Kibong Mbamba hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. 54' Giresunspor takımında Emre Uğur Uruç hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 55' Daha önce sarı kartı bulunan Marc Kibong Mbamba, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor. 57' Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Burak Çalık çıkıyor ve yerine Deniz Vural oyuna giriyor. 61' Giresunspor takımında oyuncu değişikliği; Kağan Miray Bağış oyundan çıkarken Adama Ba oyuna giren isim. 75' Giresunspor ceza sahasında kazandığı serbest vuruşta Volkan Okumak'ın vuruşu ile 2-1 öne geçti. 76' Denizlispor'un başlama vuruşunun ardından Ziya Alkurt ceza sahası dışından yaptığı sert şutla 2-2 lik eşitliği sağladı. 78' Giresunspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Zeni Husmani çıkıyor ve yerine Muhammed Ildiz oyuna giriyor. 83' GOOOLL!!  Denizlispor'dan Abdülkerim Bardakçı takımını öne geçiren golü atıyor. Skor 3-2 88' Mehmet Akyüz kaleci ile karşı karşıya kalışında plasesi kaleci tarafından kornere çeliyor. 90' Maçın hakemi Kadir Sağlam 5 dakika uzatma verdi. 90+5' Karşılıklı atakların gerçekleştiği karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-2 Denizlispor'un üstünlüğü ile sona erdi.    

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Denizlispor, Giresunspor’u kendi evinde konuk etti. Çekişmeli geçen karşılaşmada Denizlispor güçlü rakibi Giresunspor karşısında karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

 

Maç öncesi taraftarların hazırladığı özel kareografiler ve mehter takımı gösterileri maçta ilginç görüntülere neden oldu. Maçta toplam 10 bin 700 bilet satıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Denizlispor ilk defa bu kadar kalabalık bir taraftar ile karşılaşmaya çıktı.

 

Çekişmeli geçen karşılaşmada gülen takım Denizlispor oldu. Yeşil-siyahlı ekip ligin 13. haftasında Giresunspor karşısında 3-2'lik skorla 3 puan hanesine yazdırarak, puanın 28'e çıkardı.

 

Maçtan dakikalar;

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çaldı ve ev sahibi Denizlispor başladı.

3' Giresunspor'dan Volkan Okumak'ın serbest vuruşu ile William Sery'in kafa vuruşu ile takımını öne geçiren golü attı.

30' Mehmet Akyüz'ün ceza sahasında düşürülmesinde hakem Sağlam devam kararı verdi

31' Denizlispor'dan Mehmet Akyüz itirazı üzerine hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

34'GOOOLL!! Skora 1 - 1 eşitlik geldi. Denizlispor ceza sahası yayının hemen dışından Mehmet Akyüz ile aradığı golü buldu.

45'Hakem müsabakanın ilk yarısını 1-1'lik skorla bitiyor.

 

 Maçta İkinci Yarı;

46' Maça konuk takım Giresunspor'un başlama vuruşu ile başladı.

50' Denizlispor'dan Marc Kibong Mbamba hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

54' Giresunspor takımında Emre Uğur Uruç hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

55' Daha önce sarı kartı bulunan Marc Kibong Mbamba, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.

57' Denizlispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Burak Çalık çıkıyor ve yerine Deniz Vural oyuna giriyor.

61' Giresunspor takımında oyuncu değişikliği; Kağan Miray Bağış oyundan çıkarken Adama Ba oyuna giren isim.

75' Giresunspor ceza sahasında kazandığı serbest vuruşta Volkan Okumak'ın vuruşu ile 2-1 öne geçti.

76' Denizlispor'un başlama vuruşunun ardından Ziya Alkurt ceza sahası dışından yaptığı sert şutla 2-2 lik eşitliği sağladı.

78' Giresunspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Zeni Husmani çıkıyor ve yerine Muhammed Ildiz oyuna giriyor.

83' GOOOLL!!  Denizlispor'dan Abdülkerim Bardakçı takımını öne geçiren golü atıyor. Skor 3-2

88' Mehmet Akyüz kaleci ile karşı karşıya kalışında plasesi kaleci tarafından kornere çeliyor.

90' Maçın hakemi Kadir Sağlam 5 dakika uzatma verdi.

90+5' Karşılıklı atakların gerçekleştiği karşılaşmada başka gol olmayınca maç 3-2 Denizlispor'un üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.