Denizlispor Elazığspor hazırlıklarını tamamladı

SPOR 28.02.2019 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Elazığspor hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Abalı Denizlispor hazırlıklarını tamamlayarak bugün Şanlıurfa’ya giderek konaklayacağı otelde kampa girecek.   Yeşil-Siyahlı ekip bu hafta oynayacağı Elazığspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Bugün İzmir üzerinden havayolu ile Şanlıurfa'ya giderek konaklayacağı otelde kampa girecek olan A. Denizlispor yarın son antrenmanını Şanlıurfa'da gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayacak.   Denizlispor- Elazığspor maçındaki kadroda: Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı, Tahacan Velioğlu, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Ismail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz, Lanre Kehinde, Seddar Karaman isimleri yer alacak.   A.Denizlispor da sakatlıkların bulunmadığı, sarı kart cezalısı Recep Niyaz kadroda yer almazken, Alperen Babacan, Mehmet Akyüz sarı kart sınırında bulunuyor.   Abalı Denizlispor deplasmanda Elazığspor ile Cumartesi günü 02.03.2019 tarihinde saat: 13.30’da Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda karşı kaşıya gelecek. Ligde Denizlispor 47 puanlar ikinci sırada yer alırken, Elazığspor 20 puanla 17.sırada yer alıyor.

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Abalı Denizlispor hazırlıklarını tamamlayarak bugün Şanlıurfa’ya giderek konaklayacağı otelde kampa girecek.

 

Yeşil-Siyahlı ekip bu hafta oynayacağı Elazığspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Bugün İzmir üzerinden havayolu ile Şanlıurfa'ya giderek konaklayacağı otelde kampa girecek olan A. Denizlispor yarın son antrenmanını Şanlıurfa'da gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Denizlispor- Elazığspor maçındaki kadroda: Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Oğuz Yılmaz, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı, Tahacan Velioğlu, Gökhan Süzen, Keremcan Akyüz, Furkan Şeker, Kibong Mbamba, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Ismail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz, Lanre Kehinde, Seddar Karaman isimleri yer alacak.

 

A.Denizlispor da sakatlıkların bulunmadığı, sarı kart cezalısı Recep Niyaz kadroda yer almazken, Alperen Babacan, Mehmet Akyüz sarı kart sınırında bulunuyor.

 

Abalı Denizlispor deplasmanda Elazığspor ile Cumartesi günü 02.03.2019 tarihinde saat: 13.30’da Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda karşı kaşıya gelecek. Ligde Denizlispor 47 puanlar ikinci sırada yer alırken, Elazığspor 20 puanla 17.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.