Denizlispor Emniyet Müdürü Demir'i ziyaret etti

SPOR 23.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Emniyet Müdürü Demir'i ziyaret etti

Denizlispor Yönetimi Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i makamında ziyaret etti.   Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcıları Taner Atilla ile Engin Şahin protokol ziyaretleri kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i makamında ziyaret etti.Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Çetin takımla ilgili bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise şehrin markası olan Denizlispor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.Demir, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durabilmesi için sporun önemli olduğunu, imkanlar dahilinde kulübümüzün yanında olduğunu ifade etti.

Denizlispor Yönetimi Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i makamında ziyaret etti.

 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve Başkan Yardımcıları Taner Atilla ile Engin Şahin protokol ziyaretleri kapsamında Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i makamında ziyaret etti.Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Çetin takımla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise şehrin markası olan Denizlispor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.Demir, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durabilmesi için sporun önemli olduğunu, imkanlar dahilinde kulübümüzün yanında olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.