Denizlispor-Eskişehirspor deplasmanında ilk yarıyı önde kapattı

SPOR 18.12.2016 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Eskişehirspor deplasmanında ilk yarıyı önde kapattı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor-Eskişehirspor deplasmanında ilk yarıyı önde kapattı

Denizlispor deplasmanda Eskişehirspor'la oynadığı maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı.   Bugün Eskişehir'de 16.00'da başlayan maça etkili başlayan yeşil siyahlı ekip daha sonra oyun üstünlüğünü Eskişehirspor'a kaptırmasına rağmen 21. dakikada Yasin Ozan'nın attığı golle öne geçti. Müsabaka çekişmeli devam ederken 26. dakikada Leandro Kappel çıktı ve durumu 2-0 yaptı.   Eskişehirspor maçın ilk yarısında 2-0 yenik durumda olması nedeniyle baskı uygulamasına rağmen ilk yarının sonucunu değiştiremedi. Soyunma odasına Denizlispor ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor-Eskişehirspor deplasmanında ilk yarıyı önde kapattı

Denizlispor deplasmanda Eskişehirspor'la oynadığı maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı.

 

Bugün Eskişehir'de 16.00'da başlayan maça etkili başlayan yeşil siyahlı ekip daha sonra oyun üstünlüğünü Eskişehirspor'a kaptırmasına rağmen 21. dakikada Yasin Ozan'nın attığı golle öne geçti. Müsabaka çekişmeli devam ederken 26. dakikada Leandro Kappel çıktı ve durumu 2-0 yaptı.

 

Eskişehirspor maçın ilk yarısında 2-0 yenik durumda olması nedeniyle baskı uygulamasına rağmen ilk yarının sonucunu değiştiremedi. Soyunma odasına Denizlispor ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.