Denizlispor Fransa'yı Ti'ye aldı

GÜNDEM 09.06.2019 - 13:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Fransa'yı Ti'ye aldı

Denizlispor dün gece oynanan Türkiye-Fransa milli maçında, Türkiye’nin 2-0’lık galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma sonrası, ablemi horoz olan Fransa’ya gönderme yaparak ti'ye aldı.   Türkiye, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Fransa’yı 2-0 yenerek H Grubu’nda üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve liderliğe yükseldi. Mililer Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder'in golleri ile güçlü rakibini mağlup etti. Maç sonunda tüm ülkede büyük coşku yaşanırken, simgesi Horoz olan Fransa'ya Denizlispor'dan gönderme yaparak ti'ye aldı.   Denizlispor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda,''Biz dünyada sadece bir tane horoz biliyoruz. O da Denizli Horozu'' ve ''Maçın bizimle oynandığını düşünenler olmuş. Yanlış olmasın biz değiliz. Biz Ağustos’ta sahnede olacağız. Tebrikler Milli Takım'' ifadelerine yer verdi.   İşte Denizlispor’un o paylaşımı;        

Denizlispor dün gece oynanan Türkiye-Fransa milli maçında, Türkiye’nin 2-0’lık galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma sonrası, ablemi horoz olan Fransa’ya gönderme yaparak ti'ye aldı.

 

Türkiye, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Fransa’yı 2-0 yenerek H Grubu’nda üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve liderliğe yükseldi. Mililer Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder'in golleri ile güçlü rakibini mağlup etti. Maç sonunda tüm ülkede büyük coşku yaşanırken, simgesi Horoz olan Fransa'ya Denizlispor'dan gönderme yaparak ti'ye aldı.

 

Denizlispor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda,''Biz dünyada sadece bir tane horoz biliyoruz. O da Denizli Horozu'' ve ''Maçın bizimle oynandığını düşünenler olmuş. Yanlış olmasın biz değiliz. Biz Ağustos’ta sahnede olacağız. Tebrikler Milli Takım'' ifadelerine yer verdi.

 

İşte Denizlispor’un o paylaşımı;

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.