Denizlispor Galatasaray maçının güvenliği masaya yatırıldı

SPOR 09.08.2019 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Galatasaray maçının güvenliği masaya yatırıldı

Süper Lig’de sezonun açılış maçı olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray arasındaki karşılaşma öncesi maçın güveliği masaya yatırıldı. Karşılaşmada 375 özel güvenlik ve 750 polis görev alacak.   Denizlililerin heyecanla beklediği Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi İl Güvenlik Kurulu Toplantısı 8 Ağustos Perşembe günü Denizli Valiliğinde Vali Yardımcıları Hakkı Ünal ve Celalettin Cantürk başkanlığında yapıldı.     Süper Lig’in ilk maçı olması sebebiyle yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak, Protokol Tribünü girişinin önünde bulunan otopark alanının maç yoğunluğu, yayıncı kuruluşun araç sayısının fazla olması ve alınan güvenlik birimlerinin araç sayısının yoğunluğu nedeniyle ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve birçok aracın stadyum otoparkının dışında park edilmesine karar verildi.   Ayrıca maçta 375 özel güvenlik görevlisinin görev yapması ve 2 katı sayıda, 750 polisin görevlendirilmesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca seyyar satışların önüne geçilmesi için çok sayıda zabıta da maç boyunca görev yapacak.   Turnike girişlerinde bulunan metal para ve metal eşya kutuları Kulüp tarafından konulacak. Ayrıca taraftarların mağdur olmaması için 6222 Sayılı Kanunun yapılan yeni düzenlemelere dikkat etmesi gerekiyor.

Süper Lig’de sezonun açılış maçı olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray arasındaki karşılaşma öncesi maçın güveliği masaya yatırıldı. Karşılaşmada 375 özel güvenlik ve 750 polis görev alacak.

 

Denizlililerin heyecanla beklediği Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi İl Güvenlik Kurulu Toplantısı 8 Ağustos Perşembe günü Denizli Valiliğinde Vali Yardımcıları Hakkı Ünal ve Celalettin Cantürk başkanlığında yapıldı.

 

 

Süper Lig’in ilk maçı olması sebebiyle yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak, Protokol Tribünü girişinin önünde bulunan otopark alanının maç yoğunluğu, yayıncı kuruluşun araç sayısının fazla olması ve alınan güvenlik birimlerinin araç sayısının yoğunluğu nedeniyle ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve birçok aracın stadyum otoparkının dışında park edilmesine karar verildi.

 

Ayrıca maçta 375 özel güvenlik görevlisinin görev yapması ve 2 katı sayıda, 750 polisin görevlendirilmesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca seyyar satışların önüne geçilmesi için çok sayıda zabıta da maç boyunca görev yapacak.

 

Turnike girişlerinde bulunan metal para ve metal eşya kutuları Kulüp tarafından konulacak. Ayrıca taraftarların mağdur olmaması için 6222 Sayılı Kanunun yapılan yeni düzenlemelere dikkat etmesi gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.