Denizlispor Gaziantep BŞB Maç Sonucu

SPOR 19.03.2017 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Gaziantep BŞB Maç Sonucu

TFF 1. Lig'de 25. hafta maçında Gaziantep BŞB ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

TFF 1. Lig'de 25. hafta maçında Gaziantep BŞB ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.   Gaziantep Arena'da Gaziantep BŞB ile Denizlispor karşılaştı. 25. hafta mücadelesinde kazanan çıkmadı ve maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Denizlispor'un golü 5. dakikada Yasin Ozan'dan gelirken Gaziantep BŞB'nin golünü ise Muhammet Reis kaydetti. Bu sonucun ardından Denizlispor 31 puana yükselirken Gaziantep BŞB'de 24 puan yaptı. Gaziantep BŞB gelecek hafta yine sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Denizlispor ise Ege derbisinde Altınordu'yu konuk edecek.     Maçtan Dakikalar; 90'  Gaziantep BŞB Hakem son düdüğü çaldı ve maç 1-1 sona erdi 87' Denizlispor'da Yasin Ozan çıkıyor ve yerine Barış Örücü oyuna giriyor 86' Gaziantep Bşb'de oyuncu değişikliği; Ekigho Ehiosun oyundan çıkarken Cumali Bişi oyuna giren isim 83' Denizlispor atağında Ziya vurdu, top kalecide kaldı 74' Gaziantep Bşb'de Uche Kalu çıkıyor ve yerine Mehmet Erdem Uğurlu oyuna giriyor. 74' Denizlispor'da oyuncu değişikliği; Andre Moritz oyundan çıkarken Anıl Taşdemir oyuna giren isim 66' Gaziantep Bşb'de Ekigho sarı kart gördü 62' Gaziantep Bşb'de oyuncu değişikliği; Tevfik Köse oyundan çıkarken Ramazan Civelek oyuna giren isim 53'Gaziantep Bşb köşe vuruşunu kullandı, savunma topu uzaklaştırdı 46' Denizlispor Hakem düdüğüyle ikinci yarı başladı 45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor 36' Golün asistini yapan isim Özgür Özkaya. 36' GOOOLL!! Muhammet Reis skora dengeyi getiriyor. 33'  Gaziantep BŞB takımında Özgür Özkaya hakem Ali Şansalan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 5'  GOOOLL!! Yasin Ozan Denizlispor takımını öne geçiren golü atıyor. 1'  Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.    
TFF 1. Lig'de 25. hafta maçında Gaziantep BŞB ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

TFF 1. Lig'de 25. hafta maçında Gaziantep BŞB ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

 

Gaziantep Arena'da Gaziantep BŞB ile Denizlispor karşılaştı. 25. hafta mücadelesinde kazanan çıkmadı ve maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Denizlispor'un golü 5. dakikada Yasin Ozan'dan gelirken Gaziantep BŞB'nin golünü ise Muhammet Reis kaydetti.

Bu sonucun ardından Denizlispor 31 puana yükselirken Gaziantep BŞB'de 24 puan yaptı.

Gaziantep BŞB gelecek hafta yine sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Denizlispor ise Ege derbisinde Altınordu'yu konuk edecek.

 

 

Maçtan Dakikalar;

90'  Gaziantep BŞB Hakem son düdüğü çaldı ve maç 1-1 sona erdi

87' Denizlispor'da Yasin Ozan çıkıyor ve yerine Barış Örücü oyuna giriyor

86' Gaziantep Bşb'de oyuncu değişikliği; Ekigho Ehiosun oyundan çıkarken Cumali Bişi oyuna giren isim

83' Denizlispor atağında Ziya vurdu, top kalecide kaldı

74' Gaziantep Bşb'de Uche Kalu çıkıyor ve yerine Mehmet Erdem Uğurlu oyuna giriyor.

74' Denizlispor'da oyuncu değişikliği; Andre Moritz oyundan çıkarken Anıl Taşdemir oyuna giren isim

66' Gaziantep Bşb'de Ekigho sarı kart gördü

62' Gaziantep Bşb'de oyuncu değişikliği; Tevfik Köse oyundan çıkarken Ramazan Civelek oyuna giren isim

53'Gaziantep Bşb köşe vuruşunu kullandı, savunma topu uzaklaştırdı

46' Denizlispor Hakem düdüğüyle ikinci yarı başladı

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

36' Golün asistini yapan isim Özgür Özkaya.

36' GOOOLL!! Muhammet Reis skora dengeyi getiriyor.

33'  Gaziantep BŞB takımında Özgür Özkaya hakem Ali Şansalan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

5'  GOOOLL!! Yasin Ozan Denizlispor takımını öne geçiren golü atıyor.

1'  Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.