Denizlispor-Gazişehir Gaziantep karşı karşıya gelecek

SPOR 30.09.2017 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Gazişehir Gaziantep karşı karşıya gelecek

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Denizlispor evinde Gazişehir Gaziantep ile galibiyet için karşı karşıya gelecek.   Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Denizlispor kötü gidişe dur demek istiyor. Hafta içi teknik direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran yeşil-siyahlı ekip, yeni hocası Reha Erginer ile ilk puanlarını almaya çalışacak. Topladığı 6 puanla 12. sırada bulunan Gazişehir Gaziantep ise üst sıralara çıkmak için bu maçı kazanmak zorunda. Horoz’da sakatlıkları süren Cenk ve Kappel ‘in forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor. Bilet fiyatları kale arkası ve misafir 5, maraton ve kapalı alt 10, kapalı üst 20, VIP tribün 60 TL olarak açıklandı. Bugün saat 13.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda  başlayacak karşılaşma beIN Sports Max 2 (78. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Müsabakayı hakem Yiğit Arslan yönetecek. Denizlispor'da Yusuf Şimşek'in görevden ayrılmasıyla yerine Reha Erginer getirildi. Sezon sonuna kadar anlaşma yapılan Reha Erginer'in Gazişehir Gaziantep maçında takımın başında sahaya çıkacak. Başkan Mustafa Üstek, Reha Erginer'le yaptıkları görüşmenin ardından anlaşma sağladıklarını belirterek, "Hocamıza güvendik, inandık. İnşallah Denizlispor için yeni bir başlangıç olur" dedi. Erginer, 5 kişilik ekibiyle görev yapacak" dedi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Denizlispor evinde Gazişehir Gaziantep ile galibiyet için karşı karşıya gelecek.

 

Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Denizlispor kötü gidişe dur demek istiyor. Hafta içi teknik direktör Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran yeşil-siyahlı ekip, yeni hocası Reha Erginer ile ilk puanlarını almaya çalışacak. Topladığı 6 puanla 12. sırada bulunan Gazişehir Gaziantep ise üst sıralara çıkmak için bu maçı kazanmak zorunda. Horoz’da sakatlıkları süren Cenk ve Kappel ‘in forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor.



Bilet fiyatları kale arkası ve misafir 5, maraton ve kapalı alt 10, kapalı üst 20, VIP tribün 60 TL olarak açıklandı.



Bugün saat 13.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda  başlayacak karşılaşma beIN Sports Max 2 (78. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Müsabakayı hakem Yiğit Arslan yönetecek.


Denizlispor'da Yusuf Şimşek'in görevden ayrılmasıyla yerine Reha Erginer getirildi. Sezon sonuna kadar anlaşma yapılan Reha Erginer'in Gazişehir Gaziantep maçında takımın başında sahaya çıkacak. Başkan Mustafa Üstek, Reha Erginer'le yaptıkları görüşmenin ardından anlaşma sağladıklarını belirterek, "Hocamıza güvendik, inandık. İnşallah Denizlispor için yeni bir başlangıç olur" dedi. Erginer, 5 kişilik ekibiyle görev yapacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.