Denizlispor gelir sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor

SPOR 06.09.2019 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor gelir sağlamak için ziyaretlerini sürdürüyor

Yukatel Denizlispor’un bayrak reklam ve kupa satışları için işletme ziyaretleri devam ediyor.   İşletmeleri tek tek ziyaret ederek kulüp için gelir oluşturan Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Oto Galericiler Sitesi Otonomi’de faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Asbaşkanlar Ali Fırat ve Uğur Coşkun’a Otonomi Denizli Galericiler Sitesi Başkanı Berzan Taşer’de eşlik etti. Otonomi Galericiler Sitesinde bulunan işletmeler tek tek ziyaret edildi. Yukatel Denizlispor ve Otonomi yönetiminin teklifini geri çevirmeyen Otonomi iş dünyası mensupları da hem bayrak reklam vererek hem de kupa satın alarak şehrinin takımına destek verdi.   Yapılan ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, destekleri için Berzan Taşer’e ve Otonomi esnafına teşekkür etti, destekleri ile kendilerine moral verdiklerini söyledi.  

Yukatel Denizlispor’un bayrak reklam ve kupa satışları için işletme ziyaretleri devam ediyor.

 

İşletmeleri tek tek ziyaret ederek kulüp için gelir oluşturan Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Oto Galericiler Sitesi Otonomi’de faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Asbaşkanlar Ali Fırat ve Uğur Coşkun’a Otonomi Denizli Galericiler Sitesi Başkanı Berzan Taşer’de eşlik etti. Otonomi Galericiler Sitesinde bulunan işletmeler tek tek ziyaret edildi. Yukatel Denizlispor ve Otonomi yönetiminin teklifini geri çevirmeyen Otonomi iş dünyası mensupları da hem bayrak reklam vererek hem de kupa satın alarak şehrinin takımına destek verdi.

 

Yapılan ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, destekleri için Berzan Taşer’e ve Otonomi esnafına teşekkür etti, destekleri ile kendilerine moral verdiklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.