Denizlispor genç futbolcuyla anlaşamadı

SPOR 08.03.2018 - 18:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor genç futbolcuyla anlaşamadı

Denizlispor alt yapısında yetişen ve ilk resmi maçına 16 yaşında Denizlispor-Karşıyaka maçında oynayan Hüseyin Atakan Üner, artık U-21’de oynayacak.   Denizlispor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mayıs 2018 tarihine kadar kulüp ile sözleşmesi bulunan Hüseyin Atakan Üner ile sözleşmesini uzatmak için masaya oturdu. Kulüp ile genç futbolcu bu görüşmede anlaşmaya varamadı. Anlaşma sağlanamayan gen futbolcunun bundan sonraki dönemde U-21 takımında devam edeceği belirtildi.   2015-2016 sezonunda Denizlispor'un Karşıyaka ile oynadığı maçta oyuna sonradan giren 16 yaşındaki Hüseyin Atakan Üner, herkesin dikkatini çekmişti. Hedefinin ilerde Arda Turan gibi olmak istediğini dile getirmişti.

Denizlispor alt yapısında yetişen ve ilk resmi maçına 16 yaşında Denizlispor-Karşıyaka maçında oynayan Hüseyin Atakan Üner, artık U-21’de oynayacak.

 

Denizlispor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mayıs 2018 tarihine kadar kulüp ile sözleşmesi bulunan Hüseyin Atakan Üner ile sözleşmesini uzatmak için masaya oturdu. Kulüp ile genç futbolcu bu görüşmede anlaşmaya varamadı. Anlaşma sağlanamayan gen futbolcunun bundan sonraki dönemde U-21 takımında devam edeceği belirtildi.

 

2015-2016 sezonunda Denizlispor'un Karşıyaka ile oynadığı maçta oyuna sonradan giren 16 yaşındaki Hüseyin Atakan Üner, herkesin dikkatini çekmişti. Hedefinin ilerde Arda Turan gibi olmak istediğini dile getirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.