Denizlispor, Gençlerbirliği karşılaşmasının hakemi belli oldu

SPOR 17.02.2021 - 17:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor, Gençlerbirliği karşılaşmasının hakemi belli oldu

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli olurken, Denizlispor ile Gençlerbirliği maçını ise Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.   Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Yukatel Denizlispor ile Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Denizlispor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak.

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli olurken, Denizlispor ile Gençlerbirliği maçını ise Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.


 

Süper Toto Süper Lig'in 26. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Yukatel Denizlispor ile Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Denizlispor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.
Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.