Denizlispor-Gençlerbirliği maçına saatler kaldı

SPOR 09.12.2018 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Gençlerbirliği maçına saatler kaldı

Denizlispor, bugün lider Gençlerbirliği ile final niteliğinde maça çıkıyor. Denizli Atatürk Stadı’ndaki zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.   Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta Balıkesirspor Baltok'la golsüz berabere kalan şampiyonluk adaylarından Denizlispor, bugün evinde lider Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Atatürk Stadı'nda Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlığı bulunan Alperen büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Ağrıları süren Recep Niyaz'ın ise son durumu maç saatinde netlik kazanacak. TARAFTARLAR MAÇA KİLİTLENDİ Bu sezon yakaladığı çıkışla yıllar sonra Süper Lig potasında yer alan Denizlispor'da Atatürk Stadı kapalı gişe oynayacak. 15 bin kapasiteli Atatürk Stadı'nda yer kalmazken, Denizlili sporseverler maça kitlendi. Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Final gibi maç. Denizli eski final günlerini özlemiş. O heyecanı tekrar getirdiğimiz için mutluyuz. İşimiz kolay değil ama başaracağız. Futbol şöleni olacak. Kazanan biz olmak istiyoruz" dedi. HOROZ EVİNDE ÜSTÜN Denizlispor, Gençlerbirliği'yle 60. kez karşı karşıya geliyor. Önceki 59 maçtan 23'ünü G.Birliği, 21'ini Denizlispor kazandı, 15 maç da berabere bitti. Denizli'deki 27 maçtan 16'sını Horoz kazandı, 5 maç berabere bitti, 6 maçta Başkent ekibi güldü.   Son 10 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik, tek yenilgi alan Horoz, 29 puanla 2. basamakta yer alırken lider Gençlerbirliği'nin 34 puanı var.   Denizlispor-Gençlerbirliği maçına saatler kala havanın kapalı olduğu Denizli'de, maç saatinde yağmur yağacağı tahmin ediliyor. Milli Takımlar'ın çeşitli yaş gruplarındaki hocaların da maçı izleyecekleri, yurt dışından ve İstanbul'dan da çeşitli davetlilerin maçı izlemek için gelecekleri belirtildi.    

Denizlispor, bugün lider Gençlerbirliği ile final niteliğinde maça çıkıyor. Denizli Atatürk Stadı’ndaki zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.

 

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta Balıkesirspor Baltok'la golsüz berabere kalan şampiyonluk adaylarından Denizlispor, bugün evinde lider Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Atatürk Stadı'nda Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda sakatlığı bulunan Alperen büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Ağrıları süren Recep Niyaz'ın ise son durumu maç saatinde netlik kazanacak.


TARAFTARLAR MAÇA KİLİTLENDİ

Bu sezon yakaladığı çıkışla yıllar sonra Süper Lig potasında yer alan Denizlispor'da Atatürk Stadı kapalı gişe oynayacak.


15 bin kapasiteli Atatürk Stadı'nda yer kalmazken, Denizlili sporseverler maça kitlendi. Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Final gibi maç. Denizli eski final günlerini özlemiş. O heyecanı tekrar getirdiğimiz için mutluyuz. İşimiz kolay değil ama başaracağız. Futbol şöleni olacak. Kazanan biz olmak istiyoruz" dedi.


HOROZ EVİNDE ÜSTÜN



Denizlispor, Gençlerbirliği'yle 60. kez karşı karşıya geliyor. Önceki 59 maçtan 23'ünü G.Birliği, 21'ini Denizlispor kazandı, 15 maç da berabere bitti. Denizli'deki 27 maçtan 16'sını Horoz kazandı, 5 maç berabere bitti, 6 maçta Başkent ekibi güldü.

 

Son 10 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik, tek yenilgi alan Horoz, 29 puanla 2. basamakta yer alırken lider Gençlerbirliği'nin 34 puanı var.

 

Denizlispor-Gençlerbirliği maçına saatler kala havanın kapalı olduğu Denizli'de, maç saatinde yağmur yağacağı tahmin ediliyor. Milli Takımlar'ın çeşitli yaş gruplarındaki hocaların da maçı izleyecekleri, yurt dışından ve İstanbul'dan da çeşitli davetlilerin maçı izlemek için gelecekleri belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.