Denizlispor, Gençlerbirliği maçını kapalı gişe oynayacak

SPOR 08.12.2018 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Gençlerbirliği maçını kapalı gişe oynayacak

Denizlispor’da, ligin 15. haftasında lider Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelenin tüm biletleri satıldı. Yeşil-siyahlı ekip, pazar günü oynanacak maçta, 15 bin kişi kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda kapalı gişe oynayacak.  Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’da ligin 15. haftasında pazar günü saat 16:00’da oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinin tüm biletleri satıldı. Denizlispor Medya Sorumlusu Mehmet Han Yılmaz, 15 bin kişi kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağını bildirdi. Ligin son 6 karşılaşmasında yenilgi yüzü görmeyen ve 2. sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip, süper lige çıkma adına taraftarının da desteği ile bu maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Süper Lige çıkma adına zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmaya Gençlerbirliği; 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 34 puanla çıkarken, Denizlispor ise; 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 29 puanla çıkacak.

Denizlispor’da, ligin 15. haftasında lider Gençlerbirliği ile oynanacak mücadelenin tüm biletleri satıldı. Yeşil-siyahlı ekip, pazar günü oynanacak maçta, 15 bin kişi kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda kapalı gişe oynayacak. 


Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’da ligin 15. haftasında pazar günü saat 16:00’da oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinin tüm biletleri satıldı. Denizlispor Medya Sorumlusu Mehmet Han Yılmaz, 15 bin kişi kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağını bildirdi. Ligin son 6 karşılaşmasında yenilgi yüzü görmeyen ve 2. sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip, süper lige çıkma adına taraftarının da desteği ile bu maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. Süper Lige çıkma adına zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmaya Gençlerbirliği; 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 34 puanla çıkarken, Denizlispor ise; 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 29 puanla çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.