Denizlispor-Giresunspor deplasmanında ilk yarıda önde!

SPOR 17.02.2018 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Giresunspor deplasmanında ilk yarıda önde!

Süper Toto 1.Lig’in 22 haftasında Denizlispor Giresunspor deplasmanında mücadele ediyor. İlk yarı 1-0 Denizlispor önde kapadı.   Maça etkili başlayan ev sahibi takım ataklarını sürdürdü. Denizlispor kalesine bir çok defa gelen Giresunspor sonuç alamadı. Denizlispor kısa sürede kendini toparladı ve maça eşitlik geldi. Baskı kuran yeşil siyahlı ekip 35. dakikada kazandığı penaltıyla Barış Örücü ile 1 -0 öne geçti.   Kıran kırana geçen karşılaşmada karşılıklı ataklar ile maç devam etti. Lig’de deplasmanda hiç galibiyeti bulunmayan Denizlispor, şeytanın bacağını bugün Giresunspor karşılaşmasında kırmak için çaba sarf ediyor.   İlk yarının son dakikalarında baskı kurmaya çalışan ev sahibi Giresunspor sonuç alamadı. Denizlispor karşılaşmada maçın ilk yarısında soyunma odasın 1-0 önde gitti.  

Süper Toto 1.Lig’in 22 haftasında Denizlispor Giresunspor deplasmanında mücadele ediyor. İlk yarı 1-0 Denizlispor önde kapadı.

 

Maça etkili başlayan ev sahibi takım ataklarını sürdürdü. Denizlispor kalesine bir çok defa gelen Giresunspor sonuç alamadı. Denizlispor kısa sürede kendini toparladı ve maça eşitlik geldi. Baskı kuran yeşil siyahlı ekip 35. dakikada kazandığı penaltıyla Barış Örücü ile 1 -0 öne geçti.

 

Kıran kırana geçen karşılaşmada karşılıklı ataklar ile maç devam etti. Lig’de deplasmanda hiç galibiyeti bulunmayan Denizlispor, şeytanın bacağını bugün Giresunspor karşılaşmasında kırmak için çaba sarf ediyor.

 

İlk yarının son dakikalarında baskı kurmaya çalışan ev sahibi Giresunspor sonuç alamadı. Denizlispor karşılaşmada maçın ilk yarısında soyunma odasın 1-0 önde gitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.