Denizlispor Görkem Can ve Hasan Ayaroğlu ile anlaştı

SPOR 26.01.2021 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizlispor Görkem Can ve Hasan Ayaroğlu ile anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekip son olarak renklerine savunma ve orta saha oyuncusunu bağladı.   Denizlispor Kulubü’nden yapılan açıklamada, son olarak Groningen dorması giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Görkem Can ve Aytemiz Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile anlaştı.   Denizlispor, Görkem Can ile 2,5 yıllık, Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi sözleşmeye imza attı. Denizlispor Kulübü her iki futbolcuya hoşgeldin diyerek takımda başarılar diledi.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekip son olarak renklerine savunma ve orta saha oyuncusunu bağladı.

 

Denizlispor Kulubü’nden yapılan açıklamada, son olarak Groningen dorması giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Görkem Can ve Aytemiz Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile anlaştı.

 

Denizlispor, Görkem Can ile 2,5 yıllık, Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi sözleşmeye imza attı. Denizlispor Kulübü her iki futbolcuya hoşgeldin diyerek takımda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.