Denizlispor Göztepe'ye Hazırlanıyor

SPOR 29.01.2020 - 13:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Göztepe'ye Hazırlanıyor

Denizlispor,  Pazartesi günü saat 20.00’da oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.   Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.  Isınma hareketleri ile başlayan antrenman koşu çalışması ile sona erdi. Yeni transfer Syam Ben Youssef takımımız ile birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Tedavisi devam eden Mustafa Yumlu takımdan ayrı çalışırken, sakatlığı süren Tolgahan Acar ve Hadi Sacko çalışmalara katılmadı..    

Denizlispor,  Pazartesi günü saat 20.00’da oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.  Isınma hareketleri ile başlayan antrenman koşu çalışması ile sona erdi. Yeni transfer Syam Ben Youssef takımımız ile birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Tedavisi devam eden Mustafa Yumlu takımdan ayrı çalışırken, sakatlığı süren Tolgahan Acar ve Hadi Sacko çalışmalara katılmadı..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.