Denizlispor, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor...

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.    Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve son hafta Adana Demirspor’u farklı geçerek liderlik koltuğuna oturan Denizlispor, ligin 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.     Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışıldı.     Isınma, istasyon koşuları ve esneme çalışmalarıyla başlayan antrenmanda pas, dar alanda oyun kontrol ve taktik çalışmaları yapıldı.     Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.     

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

 

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve son hafta Adana Demirspor’u farklı geçerek liderlik koltuğuna oturan Denizlispor, ligin 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 

 

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışıldı.

 

 

Isınma, istasyon koşuları ve esneme çalışmalarıyla başlayan antrenmanda pas, dar alanda oyun kontrol ve taktik çalışmaları yapıldı.

 

 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.