Denizlispor hazırlık maç programı belli oldu

SPOR 21.07.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor hazırlık maç programı belli oldu

Denizlispor Ankara Kızılcahamam kamp çalışmalarını sürdürürken sezon hazırlıkları için hazırlık maçları yapmaya devam ediyor.   Denizlispor İlk hazırlık maçını İran'ın Tractor Sazi B takımı ile gerçekleştirdi. Horozlar iy performans göstererek karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Yeşil-siyahlı ekip kamp süresince hazırlık maçlarına devam edecek.   Denizlispor'un hazırlık maçları programı şu şekilde;  24 Temmuz Salı saat 17.00'de İstanbulspor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda bir hazırlık maçı oynayacak. Tam kesinleşmeyen bilgiye göre Alanyaspor ile Bolu'da 27 veya 28 Temmuz tarihlerinde hazırlık maçı oynayacak. Denizlispor,  Alanyaspor maçı için 1 gün önceden Bolu'ya giderek hazırlık maçının tarihi ve saati konusunda karar alınacağı belirtildi.

Denizlispor Ankara Kızılcahamam kamp çalışmalarını sürdürürken sezon hazırlıkları için hazırlık maçları yapmaya devam ediyor.

 

Denizlispor İlk hazırlık maçını İran'ın Tractor Sazi B takımı ile gerçekleştirdi. Horozlar iy performans göstererek karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Yeşil-siyahlı ekip kamp süresince hazırlık maçlarına devam edecek.

 

Denizlispor'un hazırlık maçları programı şu şekilde;

 24 Temmuz Salı saat 17.00'de İstanbulspor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda bir hazırlık maçı oynayacak. Tam kesinleşmeyen bilgiye göre Alanyaspor ile Bolu'da 27 veya 28 Temmuz tarihlerinde hazırlık maçı oynayacak. Denizlispor,  Alanyaspor maçı için 1 gün önceden Bolu'ya giderek hazırlık maçının tarihi ve saati konusunda karar alınacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.