Denizlispor Hedefe Kilitlendi

SPOR 13.11.2017 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Hedefe Kilitlendi

Denizlispor, ligin 12.haftasında Cuma günü saat 18.00’de deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlılarda Sankoh ve Cihan’ın sakatlığı sürerken, kart cezalısı Kerem Can 3 maç forma giyemeyecek.   Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını kaydetti. Asbaşkan Fırat, “Zorlu rakip ama biz de Denizlisporuz” dedi.    İLK HEDEF BELLİ   Asbaşkan Fırat, kalan 6 maçın en az 3’ünü kazanmak istediklerini söyleyerek, “Devreye en az 20 puanla girmek istiyoruz. O zaman ikinci yarı daha rahat ederiz” dedi. Kendilerini Ankaragücü ve Rize’nin zorlayacağını ifade eden Fırat, “Samsun, Bolu, Balıkesir ve Gaziantep maçlarının bizim için ayrı bir önemi var. Kazanmak zorundayız. Geçen sene ile bu sezon arasındaki sportif başarı kıyaslamasında sadece 1 puan fark var” dedi.   “HOCAMIZ BANA GÖRE BAŞARILI”   Teknik direktör Reha Erginer’in iyi bir seçim olduğunu söyleyen Asbaşkan Fırat, bu ortalama ile gidilirse takımın ligde iyi yerlerde olacağını söyledi. Fırat, “Hocamızı beğeniyorum. Gece gündüz çok çalışıyor. Sahadan çıktığı zaman odasında çalışmaya devam ediyor. Her şeyi göz önünde bulunduruyor, istatistiklere önem veriyor. Disiplinli. O bana umut veriyor” diye konuştu.  

Denizlispor, ligin 12.haftasında Cuma günü saat 18.00’de deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlılarda Sankoh ve Cihan’ın sakatlığı sürerken, kart cezalısı Kerem Can 3 maç forma giyemeyecek.

 

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını kaydetti. Asbaşkan Fırat, “Zorlu rakip ama biz de Denizlisporuz” dedi. 

 

İLK HEDEF BELLİ

 

Asbaşkan Fırat, kalan 6 maçın en az 3’ünü kazanmak istediklerini söyleyerek, “Devreye en az 20 puanla girmek istiyoruz. O zaman ikinci yarı daha rahat ederiz” dedi. Kendilerini Ankaragücü ve Rize’nin zorlayacağını ifade eden Fırat, “Samsun, Bolu, Balıkesir ve Gaziantep maçlarının bizim için ayrı bir önemi var. Kazanmak zorundayız. Geçen sene ile bu sezon arasındaki sportif başarı kıyaslamasında sadece 1 puan fark var” dedi.

 

“HOCAMIZ BANA GÖRE BAŞARILI”

 

Teknik direktör Reha Erginer’in iyi bir seçim olduğunu söyleyen Asbaşkan Fırat, bu ortalama ile gidilirse takımın ligde iyi yerlerde olacağını söyledi. Fırat, “Hocamızı beğeniyorum. Gece gündüz çok çalışıyor. Sahadan çıktığı zaman odasında çalışmaya devam ediyor. Her şeyi göz önünde bulunduruyor, istatistiklere önem veriyor. Disiplinli. O bana umut veriyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.