Denizlispor İç Transferde Sona Gelindiği Açıklandı

SPOR 05.07.2017 - 12:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor İç Transferde Sona Gelindiği Açıklandı

Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, iç transferde sona gelindiğini açıkladı.

Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, iç transferde sona gelindiğini açıkladı.   Sankoh ile prensipte anlaştıklarını ve bugün imza atmasını beklediklerini kaydeden Asbaşkan Ali Fırat, bir terslik olmaması halinde artık transfer dosyasını kapatacaklarını belirtti. Yönetimin transfer konusunda büyük fedakarlıklar yaptığını ifade eden Ali Fırat, futbolcuların da kendilerine samimi yaklaştıklarını söyledi. Futbolcuların geçmişten alacağı kalmadığını ve yeni sezon peşinatlarını da aldıklarının altını çizen Asbaşkan Fırat, transfer yasağına rağmen bir aile olduklarını Türkiye’ye tekrar gösterdiklerini kaydetti. Bu arada Teknik direktör Yusuf Şimşek, teknik direktörlük diplomasını almak için Erzurum’da 15 günlük kursa katılırken, yeşil siyahlılar ise yardımcı antrenörler eşliğinde tesislerde çalışmalarını sürdürüyor. Neşesi yerinde olan horozlar Cuma günü Erzurum Palandöken Dedeman Otel’de 10 günlük kampa girecek. 
Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, iç transferde sona gelindiğini açıkladı.

Denizlispor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, iç transferde sona gelindiğini açıkladı.

 

Sankoh ile prensipte anlaştıklarını ve bugün imza atmasını beklediklerini kaydeden Asbaşkan Ali Fırat, bir terslik olmaması halinde artık transfer dosyasını kapatacaklarını belirtti. Yönetimin transfer konusunda büyük fedakarlıklar yaptığını ifade eden Ali Fırat, futbolcuların da kendilerine samimi yaklaştıklarını söyledi. Futbolcuların geçmişten alacağı kalmadığını ve yeni sezon peşinatlarını da aldıklarının altını çizen Asbaşkan Fırat, transfer yasağına rağmen bir aile olduklarını Türkiye’ye tekrar gösterdiklerini kaydetti. Bu arada Teknik direktör Yusuf Şimşek, teknik direktörlük diplomasını almak için Erzurum’da 15 günlük kursa katılırken, yeşil siyahlılar ise yardımcı antrenörler eşliğinde tesislerde çalışmalarını sürdürüyor. Neşesi yerinde olan horozlar Cuma günü Erzurum Palandöken Dedeman Otel’de 10 günlük kampa girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.