Denizlispor iki maçını deplasmanda oynayacak

SPOR 18.09.2019 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor iki maçını deplasmanda oynayacak

Süper Lig müsabakaları kapsamında, ligin 5. haftasında 21 Eylül’de Kayserispor deplasmanında oynayacak olan Yukatel Denizlispor, Kayseri’den sonra yine deplasmanda oynayacak. Yukatel Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları kapsamında Ankara’da Hacettepe ile karşılaşacak.   Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Elemelerinde karşılaşacak takımlar, TFF Riva Tesislerinde yapılan kura çekimlerin belli oldu. Bu yıl Ziraat Türkiye Kupasına katılan Yukatel Denizlispor, Ankara takımlarından Hacettepe ile eşleşti. Yukatel Denizlispor’un, Ziraat Türkiye Kupasındaki ilk maçını, tek maç eleme usulüne göre 24, 25 ve 26 Eylül tarihlerinde Ankara'da oynanacak.

Süper Lig müsabakaları kapsamında, ligin 5. haftasında 21 Eylül’de Kayserispor deplasmanında oynayacak olan Yukatel Denizlispor, Kayseri’den sonra yine deplasmanda oynayacak. Yukatel Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları kapsamında Ankara’da Hacettepe ile karşılaşacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Elemelerinde karşılaşacak takımlar, TFF Riva Tesislerinde yapılan kura çekimlerin belli oldu. Bu yıl Ziraat Türkiye Kupasına katılan Yukatel Denizlispor, Ankara takımlarından Hacettepe ile eşleşti. Yukatel Denizlispor’un, Ziraat Türkiye Kupasındaki ilk maçını, tek maç eleme usulüne göre 24, 25 ve 26 Eylül tarihlerinde Ankara'da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.