Denizlispor İkinci Etap Kampında

SPOR 21.07.2017 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor İkinci Etap Kampında

Denizlispor, Erzurum kampının ardından ikinci etap için Afyon Korel Otel’de kampa girdi.

Denizlispor, Erzurum kampının ardından ikinci etap için Afyon Korel Otel’de kampa girdi. 11 günlük kampta 4 hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, ayın 25’inde Altınordu ile bir hazırlık maçı ayarladığını belirtti. Asbaşkan Fırat, Ümraniyespor, Balıkesirspor ve Türkmenistan takımıyla da özel maç yapacaklarını kaydetti.   KAPPEL SAKATLANDI Takımda tek eksiğin sakat olan Kappel olduğunu ifade eden asbaşkan Fırat, bu oyuncunun da tekrar takıma kazandırılması için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı. Pro lisansını alan teknik direktör Yusuf Şimşek, futbolcular ve yönetimin uyum içinde olduğunun altını çizen asbaşkan Fırat, sezon açılışı maçı için Antalyaspor ile görüştükleri ancak başka alternatiflere baktıklarını da sözlerine ekledi. 
Denizlispor, Erzurum kampının ardından ikinci etap için Afyon Korel Otel’de kampa girdi.

Denizlispor, Erzurum kampının ardından ikinci etap için Afyon Korel Otel’de kampa girdi. 11 günlük kampta 4 hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, ayın 25’inde Altınordu ile bir hazırlık maçı ayarladığını belirtti. Asbaşkan Fırat, Ümraniyespor, Balıkesirspor ve Türkmenistan takımıyla da özel maç yapacaklarını kaydetti.

 

KAPPEL SAKATLANDI

Takımda tek eksiğin sakat olan Kappel olduğunu ifade eden asbaşkan Fırat, bu oyuncunun da tekrar takıma kazandırılması için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı. Pro lisansını alan teknik direktör Yusuf Şimşek, futbolcular ve yönetimin uyum içinde olduğunun altını çizen asbaşkan Fırat, sezon açılışı maçı için Antalyaspor ile görüştükleri ancak başka alternatiflere baktıklarını da sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.