Denizlispor, İstanbul deplasmanına hazırlanıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor, İstanbul deplasmanına hazırlanıyor

TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, 29 Ocak Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanda karşılaşacakları İstanbulspor maçıyla ilgili de konuşan Aydın, zor bir maç olacağını, ancak puan veya puanlar alamaya çalışacaklarını kaydetti.  TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Reha Erginer yönetiminde deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından koordinasyon ve topla devamlılık çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda teknik paslaşma çalışması yapan yeşil siyahlı ekip, deplasmanda puan veya puanlar almak istiyor.  Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni transfer İsmail Haktan Odabaşı, seri galibiyetler almak zorunda olduklarını kaydetti. Oyuna girdikten sonra taraftarın kendisine çok destek verdiğini ve bu destek sayesinde iki asist yaptığını belirten Odabaşı, tekrardan Denizlispor ailesine katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.  Alınan Adanaspor galibiyeti hakkında konuşan sağ kanat oyuncusu Odabaşı, “Lige tekrar başlamak için yeni hedefler ve yukarılara çıkmak için gerçekten güzel bir başlangıç yapmak zorundaydık. Gerçekten Denizlispor bu saatten sonra Süper Ligi hak ediyor. Ona göre kadro yapılanması uygulanıyor, ona göre çalışılıyor. Allah’ın izniyle yukarıları hedeflemek istiyoruz. Takım arkadaşlarımızla önemli bir rol oynadık” dedi. İlk maçına çıktığını belirten sağ bek oyuncusu Can Berk Aydın, “Yenmemiz gerekiyordu. Hedefimiz ilk başta ligde almak ve bu hedef doğrultusunda maçlar almamız gerekiyor. Fazlasıyla mücadele ettik. Zemin ağırdı. Pazartesi olmasına rağmen havanın kötü olmasına rağmen statta güzel bir atmosfer vardı. Bu takımın ligde kalması için sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.  Deplasmanda karşılaşacakları İstanbulspor maçıyla ilgili de konuşan Aydın, zor bir maç olacağını, ancak puan veya puanlar almaya çalışacaklarını kaydetti.  Güzel bir devre arasının ardından iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren orta saha futbolcusu Barış Örücü, “Çok iyi hazırlanıyoruz, ilk yarıyı telafi etmek zorundayız. Sadece bir maç kazandık ve bu çok güzel bir şey. Ancak bunun devamını getirmek zorundayız. Bulunduğumuz durum hiçbir şekilde bize yakışmıyor. Haftalar geçtikçe bu durumdan kurtulacağımızı düşünüyorum. Takımımız bunu gösteriyor, oynadığımız futbol bunu gösteriyor. İnşallah sakat-bela olmadan istediğimiz performansı sürdürürüz. Puansal anlamda daha iyi yerlere geleceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, 29 Ocak Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanda karşılaşacakları İstanbulspor maçıyla ilgili de konuşan Aydın, zor bir maç olacağını, ancak puan veya puanlar alamaya çalışacaklarını kaydetti. 


TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Reha Erginer yönetiminde deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından koordinasyon ve topla devamlılık çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda teknik paslaşma çalışması yapan yeşil siyahlı ekip, deplasmanda puan veya puanlar almak istiyor. 


Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni transfer İsmail Haktan Odabaşı, seri galibiyetler almak zorunda olduklarını kaydetti. Oyuna girdikten sonra taraftarın kendisine çok destek verdiğini ve bu destek sayesinde iki asist yaptığını belirten Odabaşı, tekrardan Denizlispor ailesine katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. 


Alınan Adanaspor galibiyeti hakkında konuşan sağ kanat oyuncusu Odabaşı, “Lige tekrar başlamak için yeni hedefler ve yukarılara çıkmak için gerçekten güzel bir başlangıç yapmak zorundaydık. Gerçekten Denizlispor bu saatten sonra Süper Ligi hak ediyor. Ona göre kadro yapılanması uygulanıyor, ona göre çalışılıyor. Allah’ın izniyle yukarıları hedeflemek istiyoruz. Takım arkadaşlarımızla önemli bir rol oynadık” dedi.


İlk maçına çıktığını belirten sağ bek oyuncusu Can Berk Aydın, “Yenmemiz gerekiyordu. Hedefimiz ilk başta ligde almak ve bu hedef doğrultusunda maçlar almamız gerekiyor. Fazlasıyla mücadele ettik. Zemin ağırdı. Pazartesi olmasına rağmen havanın kötü olmasına rağmen statta güzel bir atmosfer vardı. Bu takımın ligde kalması için sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu. 


Deplasmanda karşılaşacakları İstanbulspor maçıyla ilgili de konuşan Aydın, zor bir maç olacağını, ancak puan veya puanlar almaya çalışacaklarını kaydetti. 


Güzel bir devre arasının ardından iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren orta saha futbolcusu Barış Örücü, “Çok iyi hazırlanıyoruz, ilk yarıyı telafi etmek zorundayız. Sadece bir maç kazandık ve bu çok güzel bir şey. Ancak bunun devamını getirmek zorundayız. Bulunduğumuz durum hiçbir şekilde bize yakışmıyor. Haftalar geçtikçe bu durumdan kurtulacağımızı düşünüyorum. Takımımız bunu gösteriyor, oynadığımız futbol bunu gösteriyor. İnşallah sakat-bela olmadan istediğimiz performansı sürdürürüz. Puansal anlamda daha iyi yerlere geleceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.