Denizlispor İstanbulspor ile karşılaşacak!

SPOR 24.07.2018 - 12:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor İstanbulspor ile karşılaşacak!

Denizlispor Ankara Kızılcahamam kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon için hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip, bugün İstanbulspor ile yapacağı hazırlık maçına çıkacak.   Denizlispor 24 Temmuz Salı (bugün) saat 18.00'da İstanbulspor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda  hazırlık maçı ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Siyahlı ekibin Alanyaspor ile oynayacağı hazırlık maçının tarihi ve saati de belli oldu.   Yeşil-Siyahlı ekip 27 Temmuz Cuma günü saat 16.00'da  Alanyaspor ile  Bolu'da Topuk Yaylası FB Serkan Acar tesislerinde bir hazırlık maçı ile karşı karşıya gelecek.

Denizlispor Ankara Kızılcahamam kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon için hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip, bugün İstanbulspor ile yapacağı hazırlık maçına çıkacak.

 

Denizlispor 24 Temmuz Salı (bugün) saat 18.00'da İstanbulspor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda  hazırlık maçı ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Siyahlı ekibin Alanyaspor ile oynayacağı hazırlık maçının tarihi ve saati de belli oldu.

 

Yeşil-Siyahlı ekip 27 Temmuz Cuma günü saat 16.00'da  Alanyaspor ile  Bolu'da Topuk Yaylası FB Serkan Acar tesislerinde bir hazırlık maçı ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.