Denizlispor istenen belgeleri tamamladı!

SPOR 27.03.2018 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor istenen belgeleri tamamladı!

Denizlispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından istenen belgeleri tamamlayarak bugün gönderiyor.   Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, ulusal kulüp lisans sistemi kapsamında değerlendirme yapmak üzere, en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getirdiğini belirten belgeleri kulüplerden istedi.   Denizlispor Kulübü, istenen gerekli belgeler eksiksiz olarak tamamladı. Dün akşam yapılan son çalışma ile ilgili belgeler hazırlandı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na bugün gönderileceği belirtildi.

Denizlispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından istenen belgeleri tamamlayarak bugün gönderiyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, ulusal kulüp lisans sistemi kapsamında değerlendirme yapmak üzere, en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getirdiğini belirten belgeleri kulüplerden istedi.

 

Denizlispor Kulübü, istenen gerekli belgeler eksiksiz olarak tamamladı. Dün akşam yapılan son çalışma ile ilgili belgeler hazırlandı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na bugün gönderileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.