Denizlispor kadro dışı bıraktığı futbolcu ile anlaştı

SPOR 08.01.2020 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor kadro dışı bıraktığı futbolcu ile anlaştı

Yukatel Denizlispor kadro dışı bıraktığı 3 futbolcudan biri olan Oğuz Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Genç futbolcu anlaşma sonrası Antalya’daki kapma katılacağı belirtildi.   Yukatel Denizlispor Kulübü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile alacakları ile ilgili TFF’ye başvuran ve maddi konularda iftilaf yaşanan Mehmet Akyüz, Oğuz Yılmaz ve Burak Çalık’ın kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu. Kulüpten yapılan son açıklamada, “Maddi konularda ihtilaf yaşadığımız Oğuz Yılmaz ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisi bugün takımımızın Antalya kampına katılarak takımımız ile çalışmalara başlayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Yukatel Denizlispor kadro dışı bıraktığı 3 futbolcudan biri olan Oğuz Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Genç futbolcu anlaşma sonrası Antalya’daki kapma katılacağı belirtildi.

 

Yukatel Denizlispor Kulübü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile alacakları ile ilgili TFF’ye başvuran ve maddi konularda iftilaf yaşanan Mehmet Akyüz, Oğuz Yılmaz ve Burak Çalık’ın kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu. Kulüpten yapılan son açıklamada, “Maddi konularda ihtilaf yaşadığımız Oğuz Yılmaz ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştır. Kendisi bugün takımımızın Antalya kampına katılarak takımımız ile çalışmalara başlayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.