Denizlispor kaleci Adam Stachowiak ile anlaştı

SPOR 06.07.2018 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor kaleci Adam Stachowiak ile anlaştı

Spor Toto 1’inci Lig’de Denizlispor, 3 sezondur Gazişehir Gaziantep formasını giyen Polonyalı kaleci Adam Stachowiak ile anlaşmaya vardı.   Daha önce GKS Belchatow, Botev Plovdiv takımlarında da oynayan 32 yaşında, 1.90 boyundaki file bekçisi, 1 yıllık anlaşma sağlanarak imzayı attı. Geçen sezon Gaziantep temsilcisinde 33 maçta kaleyi koruyan Stachowiak, Denizlispor’un yıllar sonra ilk yabancı file bekçisi oldu.

Spor Toto 1’inci Lig’de Denizlispor, 3 sezondur Gazişehir Gaziantep formasını giyen Polonyalı kaleci Adam Stachowiak ile anlaşmaya vardı.

 

Daha önce GKS Belchatow, Botev Plovdiv takımlarında da oynayan 32 yaşında, 1.90 boyundaki file bekçisi, 1 yıllık anlaşma sağlanarak imzayı attı. Geçen sezon Gaziantep temsilcisinde 33 maçta kaleyi koruyan Stachowiak, Denizlispor’un yıllar sonra ilk yabancı file bekçisi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.