Denizlispor kampa giriyor!

SPOR 26.08.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor kampa giriyor!

Yukatel Denizlispor, yeni sezon öncesi hazırlık sürecinde Afyonkarahisar'da kampa girerek, hazırlık maçları gerçekleştirecek.   28 Ağustos Cuma günü Afyonkarahisar'a hareket edecek olan yeşil-siyahlı ekip, Akrones Hotel'de 6 gün konaklayacak. 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep FK ile ilk hazırlık karşılaşmasını oynayacak olan Denizlispor, 3 Eylül'de ise Bandırmaspor ile karşılaşacak. Hazırlık karşılaşmalarına dair saat ve saha bilgileri daha sonra belirlenecek.   Bandırmaspor karşılaşmasının ardından Denizli'ye dönüş yapacak olan Denizlispor kafilesi, hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde sürdürecek.   Kamp öncesinde kadroda bulunan futbolcu, teknik heyet ve personellere Covid-19 PCR testi uygulanacak.

Yukatel Denizlispor, yeni sezon öncesi hazırlık sürecinde Afyonkarahisar'da kampa girerek, hazırlık maçları gerçekleştirecek.

 

28 Ağustos Cuma günü Afyonkarahisar'a hareket edecek olan yeşil-siyahlı ekip, Akrones Hotel'de 6 gün konaklayacak. 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep FK ile ilk hazırlık karşılaşmasını oynayacak olan Denizlispor, 3 Eylül'de ise Bandırmaspor ile karşılaşacak. Hazırlık karşılaşmalarına dair saat ve saha bilgileri daha sonra belirlenecek.

 

Bandırmaspor karşılaşmasının ardından Denizli'ye dönüş yapacak olan Denizlispor kafilesi, hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde sürdürecek.

 

Kamp öncesinde kadroda bulunan futbolcu, teknik heyet ve personellere Covid-19 PCR testi uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.