Denizlispor Karabükspor ilk yarı maç sonucu

SPOR 12.05.2019 - 18:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Karabükspor ilk yarı maç sonucu

Abalı Denizlispor Kardemir Karabükspor'u konuk olarak ağırlıyor.  Spor Toto 1. Lig 33. haftasında Denizli Atatük Stadyumu'nda karşılaşıyor. Süper Lig'e yükselme yolunda kritik bir viraj olan bu maçta ilk yarıda 2. dakika'da ve 34.'üncü ve 40.'ıncı dakikada Lanre Kehinde, ve talihsiz durum ile Karabükspor'dan Furkan Kaçar topu kendi ağlarına gönderdi. İlk yarı maç sonucu ise 4-0 olarak bitti.     Kardemir Karabükspor ile Denizlispor Canlı İzle Bein Sports Max 1'de canlı olarak aktarılıyor...  Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Denizlispor Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor.Denizli'de 16.30'da başlayan maçı Hakem Erkan Özdamar yönetiyor.Karabükspor son oynadığı karşılaşmada galibiyet yüzü görmedi. Mehmet Akyüz ise golle Denizlispor'da takımının en golcü futbolcusu oldu. Yusuf Akbulut ise K. Krabükspor adına 4 gol kaybetti.     "Denizli'de Nefesler Tutuldu" Denizlispor Atatürk stadyumu'nda K.Karabükspor ile karşılaşmasıyla birlikte, 16.30'da nefesler tutuldu. Maçın başlamasıyla birlikte mücadelede ilk gol Denizlisporlu oyuncu Lanre Kehinde 2. dakika'da golü atarak 1-0 takımını öne geçirdi. Karabükspor karşılaşmada yoğun bir atağa geçmesiyle birlikte çabalamaları boşa geçti. 34. dakika'da Denizlispor'da tekrar atağa geçmesiyle birlikte Lanre Kehinde tekrardan topu ağlarla buluşturdu ve durum 2-0 oldu. Lanre kehinde son attığı gol ile Hatric yaptı. 40. dakikada Kehinde attığı gol ile takımını 3-0 öne geçirdi. Karabükspor'dan Furkan Kaçar 44. dakikada yaptığı hata ile kendi kalesine gol attı. Denizlispor 4-0 olarak ilk yarıyı bitirdi.     "Başkan Ali Çetin Şehit ailelerini ağırlıyor" Abalı Denizlispor’un Süper Lige çıkmak için mücadele ettiği, 12 Mayıs Pazar günü oynanan Kardemir Karabükspor maçına, şehit anneleri ve şehit eşleri Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in konuğu olarak katıldı. Maç öncesi şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutlayan Abalı Denizlispor yöneticileri maçı şehit aileleri ile birlikte izlemeye geçti.  

Abalı Denizlispor Kardemir Karabükspor'u konuk olarak ağırlıyor.  Spor Toto 1. Lig 33. haftasında Denizli Atatük Stadyumu'nda karşılaşıyor. Süper Lig'e yükselme yolunda kritik bir viraj olan bu maçta ilk yarıda 2. dakika'da ve 34.'üncü ve 40.'ıncı dakikada Lanre Kehinde, ve talihsiz durum ile Karabükspor'dan Furkan Kaçar topu kendi ağlarına gönderdi. İlk yarı maç sonucu ise 4-0 olarak bitti.

 

 

Kardemir Karabükspor ile Denizlispor Canlı İzle Bein Sports Max 1'de canlı olarak aktarılıyor...  Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Denizlispor Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor.Denizli'de 16.30'da başlayan maçı Hakem Erkan Özdamar yönetiyor.Karabükspor son oynadığı karşılaşmada galibiyet yüzü görmedi. Mehmet Akyüz ise golle Denizlispor'da takımının en golcü futbolcusu oldu. Yusuf Akbulut ise K. Krabükspor adına 4 gol kaybetti.

 

 

"Denizli'de Nefesler Tutuldu"

Denizlispor Atatürk stadyumu'nda K.Karabükspor ile karşılaşmasıyla birlikte, 16.30'da nefesler tutuldu. Maçın başlamasıyla birlikte mücadelede ilk gol Denizlisporlu oyuncu Lanre Kehinde 2. dakika'da golü atarak 1-0 takımını öne geçirdi. Karabükspor karşılaşmada yoğun bir atağa geçmesiyle birlikte çabalamaları boşa geçti. 34. dakika'da Denizlispor'da tekrar atağa geçmesiyle birlikte Lanre Kehinde tekrardan topu ağlarla buluşturdu ve durum 2-0 oldu. Lanre kehinde son attığı gol ile Hatric yaptı. 40. dakikada Kehinde attığı gol ile takımını 3-0 öne geçirdi. Karabükspor'dan Furkan Kaçar 44. dakikada yaptığı hata ile kendi kalesine gol attı. Denizlispor 4-0 olarak ilk yarıyı bitirdi.

 

 

"Başkan Ali Çetin Şehit ailelerini ağırlıyor"

Abalı Denizlispor’un Süper Lige çıkmak için mücadele ettiği, 12 Mayıs Pazar günü oynanan Kardemir Karabükspor maçına, şehit anneleri ve şehit eşleri Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in konuğu olarak katıldı. Maç öncesi şehit annelerinin ve eşlerinin anneler gününü kutlayan Abalı Denizlispor yöneticileri maçı şehit aileleri ile birlikte izlemeye geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.