Denizlispor Kayserispor Maçının Taktik Çalışmasını Yaptı

SPOR 13.02.2020 - 13:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Kayserispor Maçının Taktik Çalışmasını Yaptı

Denizlispor, bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti.   Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.  Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışması ile devam ederek taktik çalışma ile sona erdi.     SAKATLAR FİZYOTERAHİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI   Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Zakarya Bergdich ve Ogenyi Onazi fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ederken, darbeye bağlı ağrıları bulunan Radoslaw Murawski tedbir amaçlı takımdan ayrı düz koşu yaptı.    

Denizlispor, bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti.

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.  Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışması ile devam ederek taktik çalışma ile sona erdi.

 

 

SAKATLAR FİZYOTERAHİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI

 

Tedavileri devam eden Tiago Lopes, Zakarya Bergdich ve Ogenyi Onazi fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ederken, darbeye bağlı ağrıları bulunan Radoslaw Murawski tedbir amaçlı takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.