Denizlispor kongreye gidiyor...

SPOR 21.11.2018 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor kongreye gidiyor...

Denizlispor Yönetim Kurulu kongre kararı aldı.   Denizlispor Kulübü resmi sitesinden "Kamuoyuna Saygıyla" başlıklı yazılı bir açıklama yaptı.   Yapılan açıklamada ; "Şampiyonluğa tüm şehir olarak inandığımız bu sezonda daha şeffaf, daha verimli ve daha üretken bir yönetim şekline ihtiyaç olduğundan dolayı olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız.   Bu karar yönetim kurulu kararı ile seçilen Başkanımız Ali Çetin’in görevini daha verimli bir şekilde yürütebilmesi için kendi yönetim kurulu üyelerini belirlemesi ve Denizlispor menfaatleri göz önüne alınarak alınmıştır.    Daha güçlü bir yönetim ile o senenin bu sene olacağına inanıyor, MEVCUT BAŞKANIMIZ ALİ ÇETİN'İN KONGREDE YENİ BİR LİSTE İLE TEKRAR ADAY OLACAĞINI kamuoyunun bilmesini istiyoruz.   Vizyon sahibi bir yönetim oluşturmak isteyen Başkanımız Ali Çetin’in kararı doğrultusunda oybirligi ile kabul edilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 6 Aralık’ta Denizli Atatürk Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir. İlk kongrede seçim sürecini tamamlayarak takımımızın başarısına odaklanmak öncelikli hedefimizdir.   Tek hedefimiz olan şampiyonluğun bu yoldan geçtiğini inandığımız için almış olduğumuz kongre kararımızın Denizlispor camiasına hayırlı olmasını dileriz.   Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur Denizlispor Yönetim Kurulu" ifadeleri yer aldı.    

Denizlispor Yönetim Kurulu kongre kararı aldı.

 

Denizlispor Kulübü resmi sitesinden "Kamuoyuna Saygıyla" başlıklı yazılı bir açıklama yaptı.

 

Yapılan açıklamada ;

"Şampiyonluğa tüm şehir olarak inandığımız bu sezonda daha şeffaf, daha verimli ve daha üretken bir yönetim şekline ihtiyaç olduğundan dolayı olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız.

 

Bu karar yönetim kurulu kararı ile seçilen Başkanımız Ali Çetin’in görevini daha verimli bir şekilde yürütebilmesi için kendi yönetim kurulu üyelerini belirlemesi ve Denizlispor menfaatleri göz önüne alınarak alınmıştır. 

 

Daha güçlü bir yönetim ile o senenin bu sene olacağına inanıyor, MEVCUT BAŞKANIMIZ ALİ ÇETİN'İN KONGREDE YENİ BİR LİSTE İLE TEKRAR ADAY OLACAĞINI kamuoyunun bilmesini istiyoruz.

 

Vizyon sahibi bir yönetim oluşturmak isteyen Başkanımız Ali Çetin’in kararı doğrultusunda oybirligi ile kabul edilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 6 Aralık’ta Denizli Atatürk Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir. İlk kongrede seçim sürecini tamamlayarak takımımızın başarısına odaklanmak öncelikli hedefimizdir.

 

Tek hedefimiz olan şampiyonluğun bu yoldan geçtiğini inandığımız için almış olduğumuz kongre kararımızın Denizlispor camiasına hayırlı olmasını dileriz.

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Denizlispor Yönetim Kurulu"

ifadeleri yer aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.