Denizlispor Koronavirüs Tedbirleriyle Tekrar Hazırlıklara Başladı

SPOR 28.04.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Koronavirüs Tedbirleriyle Tekrar Hazırlıklara Başladı

Denizlispor, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası Süper Lig'de ertelenen maçların ardından antrenmanlara yeniden başladı.   Antrenmanlar öncesi hijyenle ilgili bütün uyarılar dikkate alınırken, futbolcuların kullandığı alanlara özel dezenfekte işlemleri uygulandı. Futbolcular, teknik heyet ve personel antrenman öncesi Özel bir hastane tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testine tabii tutuldu.     Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gruplar halinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, sosyal mesafe kurallarına uyarak dayanıklılık ve pas çalışması gerçekleştirdi.              

Denizlispor, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası Süper Lig'de ertelenen maçların ardından antrenmanlara yeniden başladı.

 

Antrenmanlar öncesi hijyenle ilgili bütün uyarılar dikkate alınırken, futbolcuların kullandığı alanlara özel dezenfekte işlemleri uygulandı. Futbolcular, teknik heyet ve personel antrenman öncesi Özel bir hastane tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testine tabii tutuldu.

 

 

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gruplar halinde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, sosyal mesafe kurallarına uyarak dayanıklılık ve pas çalışması gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.