Denizlispor Kulübüne gelen haciz işlemi hakkında restoranın avukatından açıklama

DENİZLİ 09.03.2019 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Kulübüne gelen haciz işlemi hakkında restoranın avukatından açıklama

Denizlispor Kulübüne gelen haciz olayının ardından restoranın avukatı tarafından yazılı açıklama geldi.   Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor’a eski başkanlardan Mehmet Özsoy'un 2014 yılında bir restorana verdiği 12 bin TL'lik senet yüzünden haciz geldiği ve bu yüzden Kulübün banka hesapları bloke edildiği açıklanmıştı. Bunun üzerine restoranının avukatından açıklama geldi. Denizlispor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada ise, eski başkanlardan Mehmet Özsoy'un 2014 yılında 12 bin TL'lik senet verdiği bir restoranın, alacağını tahsil edemediğini gerekçe göstererek avukatı aracılığıyla kulübün banka hesaplarına haciz işlemi başlattığı bildirildi. Açıklamada, 12 bin TL'lik senet ve faizleri nedeniyle 19 bin TL'lik haciz işlemi uygulanarak, banka hesaplarının bloke edildiği ifade edilmişti.   RESTORANIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA Restoranın Avukatı'ndan gelen yazılı açıklama şu şekilde belirtiliyor; "Haberlere konu olan icra takibi 2015 yılına dayanıyor. Söz konusu icra takibi kulüp çalışanları tarafından tebliğ alınmış yasal süresi içerisinde borca itiraz olmadığı içinde kesinleşmiştir. Yani 4 senelik bir icra takibi ve biz alacaklı taraf olarak yıllarca iyi niyetli yaklaşıp şimdi ve daha önceki yönetimlerin ilgisiz vurdum duymaz tavırlarına, oyalama politikalarına karşılık bu zamana kadar hiçbir işlem yapmadık, ta ki Denizlispor sevdalısı olduklarını iddia edip bunun arkasına sığınarak kulüp menfaatlerini düşünmeden kendi alacaklarını Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde tahsil eden yöneticileri duyasıya kadar... Müvekkile ait işletme üzerinden, yasal alacağımız farklı noktalara çekilerek algı oluşturulmaktadır. Denizlispor sevdalılarının duygularıyla oynanmaktadır. Müvekkil ve işletmesi hedef gösterilerek zor durumda bırakılmaktadır. Son olarak belirtmek isterim ki geçmiş yönetimler dahil şu anki yönetimde bulunan yöneticilerden konuyla alakalı bu zamana kadar ne müvekkil ile ne de yasal temsilcisi olarak benimle iletişime dahi geçilmemiştir... " şeklinde bir açıklama yapıdı.

Denizlispor Kulübüne gelen haciz olayının ardından restoranın avukatı tarafından yazılı açıklama geldi.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Abalı Denizlispor’a eski başkanlardan Mehmet Özsoy'un 2014 yılında bir restorana verdiği 12 bin TL'lik senet yüzünden haciz geldiği ve bu yüzden Kulübün banka hesapları bloke edildiği açıklanmıştı. Bunun üzerine restoranının avukatından açıklama geldi.

Denizlispor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada ise, eski başkanlardan Mehmet Özsoy'un 2014 yılında 12 bin TL'lik senet verdiği bir restoranın, alacağını tahsil edemediğini gerekçe göstererek avukatı aracılığıyla kulübün banka hesaplarına haciz işlemi başlattığı bildirildi.

Açıklamada, 12 bin TL'lik senet ve faizleri nedeniyle 19 bin TL'lik haciz işlemi uygulanarak, banka hesaplarının bloke edildiği ifade edilmişti.


 

RESTORANIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Restoranın Avukatı'ndan gelen yazılı açıklama şu şekilde belirtiliyor; "Haberlere konu olan icra takibi 2015 yılına dayanıyor. Söz konusu icra takibi kulüp çalışanları tarafından tebliğ alınmış yasal süresi içerisinde borca itiraz olmadığı içinde kesinleşmiştir.

Yani 4 senelik bir icra takibi ve biz alacaklı taraf olarak yıllarca iyi niyetli yaklaşıp şimdi ve daha önceki yönetimlerin ilgisiz vurdum duymaz tavırlarına, oyalama politikalarına karşılık bu zamana kadar hiçbir işlem yapmadık, ta ki Denizlispor sevdalısı olduklarını iddia edip bunun arkasına sığınarak kulüp menfaatlerini düşünmeden kendi alacaklarını Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde tahsil eden yöneticileri duyasıya kadar...

Müvekkile ait işletme üzerinden, yasal alacağımız farklı noktalara çekilerek algı oluşturulmaktadır. Denizlispor sevdalılarının duygularıyla oynanmaktadır. Müvekkil ve işletmesi hedef gösterilerek zor durumda bırakılmaktadır.

Son olarak belirtmek isterim ki geçmiş yönetimler dahil şu anki yönetimde bulunan yöneticilerden konuyla alakalı bu zamana kadar ne müvekkil ile ne de yasal temsilcisi olarak benimle iletişime dahi geçilmemiştir... " şeklinde bir açıklama yapıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.