Denizlispor Kulüp Başkanı Çetin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

SPOR 14.01.2020 - 18:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Kulüp Başkanı Çetin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın başkan ve yöneticilerinden oluşan Kulüpler Birliği heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.   Basına kapalı olarak gerçekleşen ve Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’in de katıldığı kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ile Süper Lig kulüplerinin başkanları yer aldı.     Saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıda spor kulüplerinin sorunlarına dair önemli konuların konuşulduğu kaydedildi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın başkan ve yöneticilerinden oluşan Kulüpler Birliği heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

 

Basına kapalı olarak gerçekleşen ve Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’in de katıldığı kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ile Süper Lig kulüplerinin başkanları yer aldı.

 

 

Saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıda spor kulüplerinin sorunlarına dair önemli konuların konuşulduğu kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.