Denizlispor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Gezici Store'da

SPOR 07.02.2019 - 17:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Gezici Store'da

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Delikliçınar Meydanı'nda bulunan Gezici Store'u ziyaret etti.     Yeni gelen ürünleri halka tanıtan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre Gezici Store'da satış yaptıktan sonra esnaf ziyaretlerine başladı.   Esnaf ziyaretlerinde dijital led panoların tanıtımını yapan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretler boyunca 20 adet reklam siparişi aldı,toplam 200.000 TL gelir elde etti.   Led panolara yoğun ilgi olduğunu söyleyen Başkan Çetin, esnaf ziyaretlerinin süreceğini belirterek, "Bu kulübü şampiyonluğa ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Kulübümüze gelir getirecek her projenin üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Hedefimize ulaşmak için çok çalışacağız" dedi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Delikliçınar Meydanı'nda bulunan Gezici Store'u ziyaret etti.

 

 

Yeni gelen ürünleri halka tanıtan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre Gezici Store'da satış yaptıktan sonra esnaf ziyaretlerine başladı.

 

Esnaf ziyaretlerinde dijital led panoların tanıtımını yapan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretler boyunca 20 adet reklam siparişi aldı,toplam 200.000 TL gelir elde etti.

 

Led panolara yoğun ilgi olduğunu söyleyen Başkan Çetin, esnaf ziyaretlerinin süreceğini belirterek, "Bu kulübü şampiyonluğa ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Kulübümüze gelir getirecek her projenin üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Hedefimize ulaşmak için çok çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.